8 επεισόδια-κομψοτέχνημα: Η σειρά που αξίζει να δεις για την φοβερή πρώτη σεζόν της

Αν δεν την έχεις δει, ήρθε η ώρα...
8 επεισόδια-κομψοτέχνημα: Η σειρά που αξίζει να δεις για την φοβερή πρώτη σεζόν της

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Έχεις σκεφτεί ποτέ, πώς γίνεται ένας φαινομενικά «συνηθισμένος» άνθρωπος να φτάσει σε σημείο να διαπράξει κάποιο αποτρόπαιο έγκλημα; Άνθρωποι που δεν φαίνεται να διέπονται από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ως την στιγμή που γίνονται δολοφόνοι είχαν μια φυσιολογική ζωή;

Η πρώτη σεζόν της σειράς «Το αμάρτημα» απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Πραγματευόταν τον τρόπο με τον οποίο ο ντετέκτιβ Harry Ambrose προσπαθούσε να ανακαλύψει τους λόγους για τους οποίους η Cora Tannetti δολοφόνησε εν ψυχρώ, φαινομενικά αναίτια, έναν άνδρα.

8 επεισόδια-κομψοτέχνημα: Η σειρά που αξίζει να δεις για την φοβερή πρώτη σεζόν της

Η δεύτερη σεζόν ακολουθεί τον ντέτεκτιβ να επιστρέφει στην πόλη του προσπαθώντας να εξιχνιάσει μια διπλή δολοφονία σε ένα τοπικό μοτέλ. Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο φόνος διαπράχθηκε από ένα ανήλικο παιδί χωρίς κανένα κίνητρο.

Ο ανήλικος ωστόσο, δεν είναι ένα παιδί σαν όλα τα υπόλοιπα, καθώς ανήκει σε μια θρησκευτική  μυστικιστική κοινότητα.

Πρόσφατα προβλήθηκε και η τρίτη σεζόν, η οποία ξεκινάει από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και καταλήγει να είναι ίσως η πιο περίπλοκη και δύσκολη υπόθεση που έχει κληθεί να αναλάβει ο πολύπειρος ντέτεκτιβ.

Η αμερικάνικη σειρά είναι στην ουσία μια αστυνομική ανθολογία- ωδή- στον ψυχισμό των ανθρώπων που εγκληματούν. Οι αυτοτελείς κύκλοι από τους οποίους αποτελείται αλλά και οι άκρως διαφορετικές ιστορίες θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα σε καθηλώσουν.

Πρόκειται για μια αστυνομική σειρά διαφορετική από τις υπόλοιπες, στην οποία σίγουρα αξίζει να της αφιερώσεις χρόνο.