Η νο1 στο είδος της: Η κορυφαία αστυνομική σειρά που έχεις δει έως τώρα

Αξίζει να την δεις.
Η νο1 στο είδος της: Η κορυφαία αστυνομική σειρά που έχεις δει έως τώρα

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Οι λάτρεις των αστυνομικών σειρών, που είναι πολλοί, έχουν να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα σειρών. Κάποιες εξαιρετικές, άλλες πιο προβλέψιμες και κάποιες που μπορούν πολύ εύκολα να σου τρελάνουν το μυαλό με τις ανατροπές τους.

Μια από τις επικότερες των επικών αστυνομικών σειρών είναι το «Stranger» που αν δεν έχεις δει, καλό είναι να πατήσεις το κουμπί ΤΩΡΑ.

Ο «Ξένος» είναι μια βρετανική σειρά που δεν έχει κάνει το «μπαμ» που θα περίμενες και θα σε κάνει να αγαπήσεις ιδιαίτερα τη πόλη του Μάνστεστερ και την πρωταγωνίστρια Σιβόν Φινεράλ, η οποία υποδύεται εξαιρετικά την αστυνομικό που αναλαμβάνει την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Μια φαινομενικά ευτυχισμένη οικογένεια κλονίζεται, όταν μια άγνωστη νεαρή γυναίκα πλησιάζει τον σύζυγο και του εκμυστηρεύεται ένα μυστικό για την γυναίκα του. Από εκείνη την στιγμή ανοίγει ο ασκός του Αιόλου και ολόκληρη η πόλη χορεύει στο ρυθμό μια απρόοπτης εξαφάνισης.

Το φλεγματικό βρετανικό χιούμορ, το σκοτεινό τοπίο και οι υποθέσεις που εναλλάσσονται θα σε καθηλώσουν στη μικρή σου οθόνη και θα παρακολουθείς απνευστί και τα 8 επεισόδια.

Εμείς πάντως την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.