Στο νο1: Η παλιά σειρά που καμία νέα δεν κατάφερε να ξεπεράσει

Δες την και θα μας θυμηθείς...
Στο νο1: Η παλιά σειρά που καμία νέα δεν κατάφερε να ξεπεράσει

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Οι κατασκοπικές σειρές μυστηρίου ξεπετάγονται μια – μια σαν τα μανιτάρια τελευταία. Παραγωγές εξαιρετικές, σενάρια πρωτότυπα που σου τρελαίνουν το μυαλό και ερμηνείες που σε κάνουν να ερωτευτείς τους πρωταγωνιστές.

Φυσικά υπάρχουν όλες αυτές οι σειρές, υπάρχει όμως και το Homeland, που αν δεν το έχεις δει κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να το ξεκινήσεις ΤΩΡΑ!

Το Homeland είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αμερικάνικες σειρές που έκανε πρεμιέρα το 2011 και έκτοτε ακολούθησαν 8 άκρως επιτυχημένοι κύκλοι.

Μια διπολική αξιωματικός της CIA, είναι η μοναδική που πιστεύει πως ο «ήρωας» πεζοναύτης που αγνοείτο για 8 χρόνια, μπορεί να είναι προδότης και είχε επιστρέψει ως χαφιές της Al Qaeda. Είναι αλήθεια όλα αυτά ή μια ακόμα παραίσθηση του ήδη επιβαρυμένου ψυχισμού της;

Η σειρά θα σε κάνει να καρδιοχτυπάς σε κάθε επεισόδιο και όσο ξετυλίγεται η ιστορία, ερμηνευμένη εξαίσια από τους πρωταγωνιστές, η αγωνία θα χτυπάει κόκκινο.

Η αλήθεια είναι πως η περίοδος της καραντίνας ενδείκνυται να σε κάνει να την ξεκινήσεις καθώς θα καταφέρεις να δεις σε λίγες μέρες αυτό που άλλοι περίμεναν καιρό.

Στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα, αφού θα κάνει όσες άλλες σειρές του είδους έχεις παρακολουθήσει, να σβηστούν από τη μνήμη σου.