Ό,τι πρέπει για την καραντίνα! Η σειρά με το τέλος που τα ανατρέπει όλα

Για τους λάτρεις των ανατροπών.
Ό,τι πρέπει για την καραντίνα! Η σειρά με το τέλος που τα ανατρέπει όλα

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Αν αγαπάς ιδιαίτερα τις σειρές που σου «τρελαίνουν» του μυαλό με τις ανατροπές τους, έχουμε κάτι πολύ ξεχωριστό για σένα.

Μια μίνι  σειρά μυστηρίου, 8 μόλις επεισοδίων, που θα δεις απνευστί και σε κάθε ένα επεισόδιο θα ανατρέπεις όλα όσα πίστευες.

Το Safe είναι η σειρά που όταν ξεκινάς δεν περιμένεις κάτι ιδιαίτερο. Θεωρείς πως θα καταφέρεις να το «διαβάσεις» εύκολα από τη πρώτη στιγμή, όμως μέσα σου κάτι σε κάνει να επιμείνεις. Ίσως φταίνε οι τέλειες εικόνες που παρακολουθείς, ίσως οι πρωταγωνιστές που επιδίδονται σε ρεσιτάλ ηθοποιίας.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου επεισοδίου κάνεις μια παύση για να δεις πόσα επεισόδια έπονται και απογοητεύεσαι όταν καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μια μικρή σειρά που δεν συνεχίζεται σε άλλο κύκλο.

Ένας πατέρας δύο κοριτσιών, που έχασε τη γυναίκα του πρόσφατα, ανησυχεί καθώς η μεγάλη κόρη του δεν εμφανίζεται στο σπίτι μετά την έξοδο της. Πολύ γρήγορα αντιλαμβάνεσαι πως οι σχέσεις πατέρα-κόρης είναι τεταμένες μετά τον θάνατο της μητέρας. Όσο ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της εξαφάνισης, εμφανίζονται οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές και σύντομα καταλαβαίνεις πως κανένας από αυτούς δεν είναι εκεί τυχαία. Όλοι κάτι κρύβουν.

Κάθε επεισόδιο και μια ανατροπή, στο τέλος όμως έρχεται η μεγαλύτερη. Εκεί θα καταλάβεις πως τελικά αυτή την σειρά δεν κατάφερες να την ερμηνεύσεις.

Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα και προειδοποιούμε πως μάλλον εκείνο το βράδυ δεν θα κοιμηθείς στην ανάγκη σου να την ολοκληρώσεις. Οπότε ξεκίνα την νωρίς!

Καλή διασκέδαση…