Δεν είναι μόνο το Casa de Papel: 2 ισπανικές σειρές που πρέπει να ξεκινήσεις

Μετά από την καραντίνα, ίσως έχουμε μάθει και λίγα ισπανικά
Δεν είναι μόνο το Casa de Papel: 2 ισπανικές σειρές που πρέπει να ξεκινήσεις

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Εδώ και μερικά χρόνια οι ισπανικές σειρές βρίσκονται πολύ ψηλά στις τάσεις του netflix και στις καρδιές των θεατών. Μπορεί το μυαλό όλων μας να πηγαίνει στο «Casa de Papel» και στο «Narcos», όμως δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες σειρές που έρχονται από την Ισπανία και αν δεν το έχεις κάνει ήδη, σε συμβουλεύουμε να τις δεις.

Δυο από τις πιο αγαπημένες ισπανικές σειρές, που αξίζει να δεις στην καραντίνα σου είναι οι εξής:

Οι τηλεφωνήτριες

Στην Μαδρίτη του 1920, τέσσερα κορίτσια ξεκινούν να εργάζονται ως τηλεφωνήτριες σε μια από τις πρώτες εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Τις βλέπουμε να διεκδικούν τα δικαιώματα τους, την ισότητα και την ελευθερία. Θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτό το «διαμαντάκι» του netflix δεν έχει αναδειχθεί όσο θα έπρεπε στην χώρα μας, όμως οι λάτρεις των σειρών εποχής, την λατρεύουν. Αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, αυτή η σειρά θα σε μαγέψει.

Elite

Ένα εφηβικό-ερωτικo δράμα, στο οποίο εμπλέκεται και μια δολοφονία και σε κάποιες στιγμές ξεχειλίζει το σασπένς. Το Elite αγαπιέται ιδιαίτερα και ενώ συνέπεσε με την πρεμιέρα του Casa de Papel δεν επισκιάστηκε καθόλου από αυτό και χάραξε την δική του πορεία. Όσο προχωράνε οι κύκλοι, τόσο μεγαλώνει το ενδιαφέρον και το εύρος των τηλεθεατών. Η αισθητική και το έξυπνο σενάριο θα σε παρασύρει μαζί του και δεν θα θες να πατήσεις το pause.