Η δεύτερη φορά ήταν καλύτερη: 3 σειρές που είδαν ξανά οι Έλληνες στην καραντίνα τους

Τι καλύτερο από μια επανάληψη;
Η δεύτερη φορά ήταν καλύτερη: 3 σειρές που είδαν ξανά οι Έλληνες στην καραντίνα τους

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Τι καλύτερο από το να παρακολουθήσεις μια νέα σειρά κατά την διάρκεια της καραντίνας; Το μόνο που θα μπορούσε να συγκριθεί είναι να παρακολουθήσεις μια σειρά για δεύτερη φορά!

Ναι, οι Έλληνες δεν ξεχνάν στα δύσκολα τις σειρές που αγάπησαν και τους δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης για δεύτερη φορά.

Αυτές είναι οι τρεις σειρές που επιβεβαιώνουν το ρητό «ο νέος είναι ωραίος, μα ο παλιός είναι αλλιώς».

Prison Break

Το Prison Break είναι ίσως η πρώτη σειρά που μας «έβαλε» για τα καλά στην νοοτροπία της «μανιακής» παρακολούθησης. Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2005 και ο πρώτος κύκλος πραγματοποιήθηκε σε 22 επεισόδια για να ακολουθήσει ο δεύτερος κύκλος την επόμενη χρονιά.

Η σειρά που θεωρείται πλέον κλασικό έπος και έκανε θραύση σε Αμερική και Ευρώπη, σαρώνει και κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αν είστε από αυτούς που έλκονται από αστυνομικές περιπέτειες, μην «ψαχτείτε» παραπάνω.

Lost

O ελεύθερος χρόνος στην καραντίνα είναι άπλετος, τόσος που θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με την διάρκεια όλων των κύκλων του κλασσικού Lost.

Για ποιο λόγο να ψάξεις να βρεις πολλές μικρές σειρές αφού υπάρχει αυτή; Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται πολλοί Έλληνες ανεβάζοντας το πολύ ψηλά στην λίστα των σειρών εκείνων που προβάλλονται τις μέρες που διανύουμε. Αν μη τι άλλο, αυτή είναι μια πολύ πρακτική σκέψη.

Breaking Bad

Όσα χρόνια και αν περάσουν, το Breaking Bad, παλιώνει σαν το «καλό κρασί». Μια από τις πιο «παρανοϊκές» σειρές που έχουν προβληθεί ποτέ, ξανανιώνει πολλά χρόνια μετά την τελευταία προβολή του. Η αλήθεια είναι πως όσοι δεν το είχαν δει τότε, το βλέπουν τώρα.

Ωστόσο για εμάς που την λατρεύουμε ακόμα και η 2η φορά μπορεί να είναι απολαυστική. Απολαύστε την !