Σε μια μέρα: Δύο υπέροχες σειρές που μπορείς να δεις μονοκοπανιά στην καραντίνα σου

Δεν θα καταλάβεις πότε πέρασε η μέρα.
Σε μια μέρα: Δύο υπέροχες σειρές που μπορείς να δεις μονοκοπανιά στην καραντίνα σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Αν η καραντίνα έχει αρχίσει να σε «βαραίνει» πριν καλά καλά αρχίσει και δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο που οι μέρες θα αρχίσουν να κυλούν σαν νερό, εμείς είμαστε εδώ για σένα.

Έχουμε να σου προτείνουμε δύο σειρές που θα σε κάνουν να μην ξεκολλάς από τον καναπέ σου και να μην καταλαβαίνεις πότε και πώς πέρασε μια ακόμα μέρα. Μην αγχώνεσαι και μη στεναχωριέσαι, ευχαριστήσου την όλη κατάσταση όσο μπορείς.

Πότε θα σου ξαναδοθεί η ευκαιρία να χαλαρώνεις χωρίς τύψεις και να «γονατίζεις» το Νextlix;

Ας δούμε την ευχάριστη πλευρά της κατάστασης λοιπόν, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς…

English game

6 επεισόδια και κάτι λιγότερο από 6 ώρες σε μια σειρά που θα σε ταξιδέψει στην Αγγλία της Βικτοριανής εποχής του 19ου αιώνα. Θα δεις πως το ποδόσφαιρο από ένα άθλημα της ελίτ και των πλουσίων εξελίχθηκε στο παιχνίδι κάθε κοινωνικής τάξης και κατέκτησε τον πλανήτη.

Δοσμένο από τον δημιουργό του « Downtown Abbey» με τον υπέροχο τρόπο που μας έχει συνηθίσει. Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο για να παρακολουθήσεις μια ιστορία που περιέχει: έρωτες, δράμα και ίντριγκα.

Ο Ξένος

Μια σειρά 8 επεισοδίων βασισμένη στο best seller βιβλίο του Χαρλάν Κομπέν. Ένα θρίλερ στο οποίο ένα μυστικό καταστρέφει ολοσχερώς την επίπλαστη ευτυχία μιας οικογένειας.

Η σειρά έχει τόσες ανατροπές και θα σε κάνει να μην μπορείς να πατήσεις το pause. Η αλήθεια είναι πως δεν θα θες να τελειώσει και θα παρακαλάς μα δημΙουργηθεί σύντομα ένας ακόμα κύκλος.

Τι διαλέγεις;