Φινάλε με τρομερή ανατροπή: Η ισπανική ταινιάρα που πρέπει να δεις στην καραντίνα (Vid)

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό
Φινάλε με τρομερή ανατροπή: Η ισπανική ταινιάρα που πρέπει να δεις στην καραντίνα (Vid)

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Ενώ οι ώρες περνούν αργά και η καραντίνα μας μετράει πολλές μέρες, οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε στην αναζήτηση νέων ταινιών.

Τα τελευταία χρόνια «ξεπετάγονται» κάποιες ισπανικές επικές ταινίες μυστηρίου, που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και μπορούν επάξια να ανταγωνιστούν την τεράστια αμερικάνικη «σχολή» κινηματογράφου.

Μια από αυτές τις ταινίες- ίσως η καλύτερη του είδους- είναι ο «Αόρατος Επισκέπτης» του 2016.

O επιχειρηματίας Άντριαν Ντόρια, οποίος βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του, ξυπνάει κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείο δίπλα στο άψυχο σώμα της ερωμένης του. Ενώ προσπαθεί να βρει άλλοθι για το φόνο που όπως φαίνεται δεν έχει διαπράξει, ξετυλίγεται το κουβάρι μιας ιστορίας γεμάτη ανατροπές, σπασπένς και εντάσεις.

Όπως και στη  ταινία «Το Σώμα», έτσι και σε αυτή, ο σκηνοθέτης Όριολ Πάουλο παραμένει πιστός στην αισθητική που μας έχει συνηθίσει, ποντάροντας στο συνεχόμενο σασπένς και στις ανατροπές που διαδέχονται η μία την άλλη καθ’ όλη τη διάρκεια των 106 λεπτών.

Οι υποψιασμένοι, θα προσπαθήσουν να «διαβάσουν» τα σημάδια και να προβλέψουν το φινάλε της ταινίας.

Η συμβουλή μας; Μην το κάνεις! Κάτσε αναπαυτικά και απόλαυσε αυτό το έπος που στο τέλος θα σε κάνει να σηκωθείς όρθιος και να αναρωτιέσαι τι έγινε.

Σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

What's Next