Η νο1 σε θεάσεις: Η ταινία που έχουν δει όλοι στην καραντίνα τους

Βάλ' τη κι εσύ στην watch list σου σήμερα κιόλας.
Η νο1 σε θεάσεις: Η ταινία που έχουν δει όλοι στην καραντίνα τους

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το μόνιμο θέμα των ημερών πέρα από τον κορωνοϊό, είναι οι σειρές και οι ταινίες με τις οποίες προσπαθούμε όλοι να «σκοτώσουμε» την ώρα στην καραντίνα μας.

Μετά από περίπου 10 ημέρες εγκλεισμού, μπορούμε να πούμε πως όλοι είμαστε πιο πλούσιοι κινηματογραφικά και αυτό φαίνεται πως δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα. Μπορεί οι σειρές να είναι το πάθος μας τα τελευταία χρόνια, όμως οι ταινίες πάντα θα είναι πάντα ο πρώτος και μεγάλος μας έρωτας.

Υπάρχει μια ταινία που συζητάνε οι περισσότεροι από εμάς εν μέσω καραντίνας και σε συμβουλεύουμε να την βάλεις όσο πιο σύντομα γίνεται στην watch list σου.

O «Ιρλανδός», του Μάρτιν Σκορσέζε, είναι η ταινία που θες να δεις για να περάσεις 3 ώρες και κάτι με το στόμα ανοιχτό. Ένα αστυνομικό δράμα που κινείται γύρω από τη ζωή του εκτελεστή της μαφίας Φράνκ Σιράν την εποχή που ήταν το δεξί χέρι του Τζίμι Χόφα, δοσμένο με το βιτριολικό χιούμορ που συνοδεύει τον σκηνοθέτη αλλά και εξαιρετικές ερμηνείες που το φτάνουν σε άλλο επίπεδο.

 

Η επική ταινία, που θεωρείται μια από τις καλύτερες της δεκαετίας, ενδείκνυται για τους λάτρεις μαφιόζικων φιλμ και ειδικότερα για όσους αγάπησαν το Σκορσέζε, ο οποίος βρίσκεται στη πιο ώριμη στιγμή της τεράστιας καριέρας του.

Ίσως το γεγονός πως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι ενσαρκώνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να είναι το νούμερα ένα στοιχείο που θα σε κάνει να πατήσεις το start και να παραδοθείς σε αυτό. Εξάλλου το trailer από μόνο του σου δίνει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Καλή διασκέδαση!