3 ταινίες που σαρώνουν στο IMDb για να δεις στην καραντίνα σου

Για να περάσει λίγο πιο ευχάριστα η καραντίνα σου.
3 ταινίες που σαρώνουν στο IMDb για να δεις στην καραντίνα σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Η καραντίνα καλά κρατεί και από ότι φαίνεται έχουμε… πολύ μέλλον μπροστά μας.

Τις τελευταίες ημέρες όλοι μας είδαμε πόσα πλακάκια έχει το μπάνιο μας, μαγειρέψαμε, είδαμε σειρές στο Netflix και στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσουμε.

Γι’ αυτό κι εμείς σου βρήκαμε τρεις ταινίες που σαρώνουν στο IMDb και αξίζει να δεις, σε περίπτωση που έχεις στερέψει από ιδέες.

Get Οut  – 7,7/10

To πανέξυπνο θρίλερ του Τζόρνταν Πιλ είναι από τις πιο must-watch ταινίες της δεκαετίας και πραγματικά αξίζει να την δεις.

Ένα διαφυλετικό ζευγάρι επισκέπτεται το πατρικό σπίτι της λευκής κοπέλας και σύντομα αποκαλύπτονται τα σχέδια των πλουσίων λευκών που εκμεταλλεύονται ενήλικες μαύρους άνδρες.

Υπάρχουν στιγμές που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου, άλλες που θα τρομάξεις, το σίγουρο όμως είναι πως στο τέλος θα αποζημιωθείς και θα την βάλεις στη κορυφή των πιο εμπνευσμένων ταινιών που έχεις δει στη ζωή σου.

Dunkirk – 8.2/10

O Κρίστοφερ Νόλαν σκηνοθετεί και γράφει μια ταινία-έπος που σαρώνει στο IMDb και ενδείκνυται για εκείνους που αγαπάνε ιδιαίτερα τα ιστορικά δράματα. Μέσα από την ταινία παρακολουθούμε την μάχη της Δουνκέρνης και μας πλάθει εικόνες του Β’ παγκοσμίου πολέμου.

Η ταινία θεωρείται ήδη κλασσική και εάν είσαι λάτρης αυτού του είδους σίγουρα θα την ευχαριστηθείς.

Coco – 8.8/10

O 12χρονός Μιγκέλ Ριβέρα μεταφέρεται απρόσμενα στη χώρα των νεκρών και αναζητά τον μουσικό προ-παππού του ώστε να τον βοηθήσει να επιστρέψει στην οικογένειά του, στη χώρα των ζωντανών.

Το animation μιούζικαλ κέρδισε Οσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και προτείνεται για αυτούς που θέλουν να απασχολήσουν για μιάμιση ώρα τους μικρούς φίλους μας. Αν ένα δάκρυ κυλήσει στο μάγουλο σας, ξέρουμε ένα σκουπιδάκι μπήκε στο μάτι σας.

What's Next