5 κορυφαίες σειρές για να ξεκινήσεις όσο είσαι σε καραντίνα

Οι επιλογές σου είναι πολλές...
5 κορυφαίες σειρές για να ξεκινήσεις όσο είσαι σε καραντίνα

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Οι ειδικοί, αλλά και η κοινή λογική, μας φωνάζουν πως την περίοδο αυτή πρέπει να μένουμε σπίτι. Ήδη μετράμε κάποιες ελάχιστες μέρες εσώκλειστοι και όποιον και αν ρωτήσεις γύρω σου, θα σου πει ότι υποφέρει.

Ωστόσο, υπάρχει σωρεία πραγμάτων που μπορούμε να κάνουμε, για να μην νιώθουμε κλεισμένοι στους… τέσσερις τοίχους. Όλοι έχουμε σκεφτεί πως τα social media και το Νetflix θα «γονατίσουν» αυτήν την περίοδο και ήδη σκεφτόμαστε πως θα αξιοποιήσουμε το δεύτερο.

Εμείς, για να σου κάνουμε την ζωή λίγο πιο εύκολη, σου προτείνουμε 5 σειρές που θα σε κάνουν να θες να μείνεις στον καναπέ σου και μετά την καραντίνα. Βέβαια κάποιες από αυτές που είναι λίγο πιο παλιές και σίγουρα πιο ψαγμένες, θα χρειαστεί να τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο…

Riverdale

Δεν μπορείς να αγνοήσεις το No1 trend παγκοσμίως στο Νetflix.

4 κύκλοι ολοκληρωμένοι και ένας ακόμα που είναι στα σκαριά θα σε γεμίσουν ίντριγκα, ακόμα και αν βαριέσαι λίγο τις τέτοιου είδους… αμερικανιές.

Ozark

Ένας μίζερος λογιστής μετατρέπεται στο απόλυτο «μυαλό» που δίνει λύση στα πάντα βάζοντας τα με τη μαφία, στήνοντας καζίνο, ανακατεύοντας τα πάντα με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Σε λίγες μέρες βγαίνει η τρίτη σεζόν, αξίζει την προσοχή σου!

The Wire

Είναι παλιά, πιθανώς να μην την ξέρεις, μα όσοι γνωρίζουν την έχουν κατατάξει στην κορυφή όλων των εποχών του IMDb. Σκληρή, βίαιη, με απίθανη πλοκή, τέλεια σκηνοθεσία και υπέροχες μουσικές, να συνοδεύουν το ξέπλυμα χρήματος και τους διεφθαρμένους μπάτσους.

Sense8

Sci-fi με πολλή τρέλα, μπερδεμένα ερωτικά μηνύματα και πάνω από όλα μικρή σε διάρκεια. Δύο μόλις σεζόν με έντονη δράση, έξυπνο σενάριο και 8 τύπους από όλον τον κόσμο να αισθάνονται ότι αισθάνεται ο άλλος.

Οτιδήποτε παραπάνω θα μπορούσε να θεωρηθεί spoiler.

Sopranos

Η πιο παλιά όλων (1999) και στη σφαίρα των μυθικότερων σειρών ever. Και μόνο να δεις τον θρύλο Tony Soprano να μιλάει και να διατάζει σε καθηλώνει.

Έγκλημα, δράμα, μαφία, υπέροχες ερμηνείες και όλα πολύ μπροστά από την εποχή τους.