Μένουμε σπίτι: Η κωμωδία που πρέπει να δεις για να σκάσει λίγο το χειλάκι σου

Μένουμε σπίτι και βλέπουμε ταινίες!
Μένουμε σπίτι: Η κωμωδία που πρέπει να δεις για να σκάσει λίγο το χειλάκι σου
15 Μαρτίου 2020 | 16:41

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Σε κάθε περίεργη και δύσκολη στιγμή της ζωής μας, όπως είναι η περίοδος που διανύουμε, πρέπει να βρίσκουμε κάποια μικρή ακτίδα φωτός και να χαμογελάμε. Το να τρομοκρατηθούμε και να βυθιστούμε στη θλίψη δεν θα ωφελήσει. Το μόνο που αρκεί  να κάνουμε είναι να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής, να πλένουμε τα χεράκια μας σχολαστικά και φυσικά να μένουμε σπίτι.

Μόνο έτσι μπορούμε να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε και στο κάτω κάτω δεν είναι κάτι τόσο τρομαχτικό. Άραξε σπίτι σου, διάβασε βιβλία, επικοινώνησε με φίλους και δες όσες περισσότερες ταινίες μπορείς.

Προσοχή όμως! Η εποχή αυτή δεν ενδείκνυται ούτε για «βαριά αναγνώσματα», ούτε για θρίλερ που θα σε ταράξουν και θα επιδεινώσουν την ήδη εύθραυστη ψυχολογία σου. Τι καλύτερο λοιπόν από μια σπαρταριστή κωμωδία;

Ενώ έχεις εκατοντάδες επιλογές, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μια από τις πιο ωραίες και αστείες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων ώστε να σου κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη.

Το Perfect Strangers είναι η ταινία που ψάχνεις για να σκάσει λίγο το χειλάκι σου και να περάσεις ξέγνοιαστα και χωρίς άγχος χρόνο στο σπίτι.

Η ταινία μας παρουσιάζει μια ξέγνοιαστη παρέα εφτά φίλων που συγκεντρώνεται για δείπνο και ενώ όλα βαίνουν ήρεμα, μια «σπουδαία» ιδέα «πέφτει» στο τραπέζι. Γίνεται όλοι να αφήσουν τα κινητά τους στο τραπέζι και να μοιράζονται με τους υπόλοιπους οποιοδήποτε μήνυμα φτάνει σε αυτά;

Ενώ κανείς δεν έχει μυστικά για να φοβάται, περίεργα πράγματα αρχίσουν να συμβαίνουν…

Η ταινία είναι από αυτές που αξίζει να δεις και είμαστε σίγουροι πως θα την προτείνεις και στους φίλους σου.

Καλή διασκέδαση!

 

Διαβάστε ακόμα
belikeyou.gr © 2019 - All Rights Reserved
Exit mobile version