2 νέες σειρές για να μην ξαναβγείς από το σπίτι για έναν μήνα

Πάνω στην ώρα που το χρειαζόμασταν.
2 νέες σειρές για να μην ξαναβγείς από το σπίτι για έναν μήνα

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας μιας και σιγά σιγά ακυρώνονται εκδηλώσεις, παραστάσεις και συναυλίες, όμως η λύση στο πρόβλημα μας υπάρχει.

Ψυχραιμία χρειάζεται και θα ξεπεραστεί κι αυτό με προσοχή και γιατί όχι, ίσως να είναι μια ευκαιρία για να μαζευτούμε λίγο στα σπίτια μας.

Και τι κάνουμε φυσικά όταν μένουμε στο σπίτι; Παρακολουθούμε σειρές!

Για αυτό το λόγο σου παρουσιάζουμε δυο νέες σειρές που θα σε κάνουν να κολλήσεις και να μη θες να βγεις από το σπίτι σου για κανέναν απολύτως λόγο.

Locke and Key

Η σειρά κόμικ που συνδυάζει τρομακτικά και φανταστικά στοιχεία θα σε κάνει να την ερωτευτείς από το πρώτο επεισόδιο και να μην μπορείς να την «αφήσεις».

Τρία αδέρφια μετά τον θάνατο του πατέρα τους, εξερευνούν το σπίτι των προγόνων τους και ανακαλύπτουν κάποια μαγικά κλειδιά που τους χαρίζουν υπερδυνάμεις. Η σειρά που έχει κάνει πάταγο στην Ευρώπη ήρθε επιτέλους στην χώρα μας για να μας συναρπάσει.

Messiah

Είναι μια από τις πλέον αμφιλεγόμενες σειρές της χρονιάς και αυτό από μόνο του σε προκαλεί να την «αγγίξεις».

Στην σειρά βλέπουμε πως ένας λαοπλάνος και χαρισματικός άνθρωπος μπορεί να επηρεάσει τα πλήθη και να θεωρηθεί ακόμα και…«Μεσσίας». Ή θα την αγαπήσεις ή θα την μισήσεις, μην την αγνοήσεις όμως.

Και κάπως έτσι θα μπορέσουμε να περάσουμε λίγο πιο ανάλαφρα τις περίεργες αυτές μέρες που διανύουμε.