3 ντροπιαστικές παραγγελίες καφέ που βγάζουν τους σερβιτόρους από τα ρούχα τους

Αν ο καφές σου αποτελείται από 3 λέξεις και πάνω, εσύ είσαι το πρόβλημα.
100% επιτυχία: To ένα και μοναδικό μυστικό για να φτιάχνεις τον καφέ σου καλύτερο και από το διασημότερο café της πόλης
(c)All Rights Reserved

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Λένε πως αν έχεις δουλέψει έστω και έναν μήνα σε κατάστημα που προσφέρει καφέ, οι ιστορίες που έχεις να αφηγείσαι είναι για μια ζωή. Ποιος από εμάς δεν έχει ντραπεί ακούγοντας την παραγγελία καφέ ενός φίλου ή γνωστού στον σερβιτόρο που κοιτάει με γουρλωμένα μάτια προσπαθώντας να φανεί ευγενικός;

Εμείς ψάξαμε, ρωτήσαμε και καταγράψαμε τις 3 πιο ντροπιαστικές παραγγελίες καφέ που έχουν αναφερθεί και προφανώς η σκέψη μας είναι με τον σερβιτόρο που κατάφερε να μην παραφερθεί…

No1

Ένα φρέντο εσπρέσο μέτριο με μισή λευκή και μισή καστανή ζάχαρη

Ο μισός εαυτός σου θέλει να κάνει δίαιτα και ο άλλος μισός δεν νοιάζεται για τίποτα. Μόνο έτσι μπορεί να μεταφραστεί αυτή η παράλογη απαίτηση που δεν βγάζει απολύτως κανένα νόημα. Αυτό το σίγουρα μπερδεμένο μυαλό περνάει κάπως δύσκολα και αυτό «βγαίνει» στον καφέ του.

3 ντροπιαστικές παραγγελίες καφέ που βγάζουν τους σερβιτόρους από τα ρούχα τους

No2

Ένα φραπέ με Baileys

Αν πιστεύεις πως είσαι ακόμα στο 1990 σου έχουμε δυσάρεστα νέα. Από τότε πέρασαν αισίως 30 χρόνια και πρέπει να το αποδεχτείς και να βρεις ένα νέο ρόφημα που θα καλύψει την ανάγκη σου. Βγάλε τη μπαντάνα από το κεφάλι, κόψε τη χαίτη και ζήτα έναν εσπρέσο.

No3

Ένα φρέντο καπουτσίνο ντεκαφεϊνέ μέτριο προς γλυκό με κανέλα, ζαχαρίνη και εβαπορέ

Όχι δεν θες να πιεις καφέ και να σου πω κάτι; Δεν σου αξίζει κι όλας. Δεν είναι όλοι γεννημένοι για αυτό. Επέλεξε ένα milkshake που θα καλύπτει τον απαιτητικό ουρανίσκο σου και σταμάτα να παρενοχλείς τα παιδιά που δουλεύουν στα καφέ!