«Σε ευχαριστώ για την αποδοχή»: 5 ντροπιαστικές ανδρικές ατάκες που σε καμία γυναίκα δεν αρέσουν

Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται...
Τα δύο ζώδια που το 2020 κατά 99% θα χωρίσουν

 Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Την εποχή που όλες οι γυναίκες παραπονιούνται πως το φλερτ αργοπεθαίνει, υπάρχει μια μερίδα ανδρών που φυλάει τις Θερμοπύλες και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Παρόλα αυτά, καλό είναι να αναφέρουμε πως υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ατάκες που «φοριούνται»πολύ τελευταία από τα αρσενικά και φέρνουν στις γυναίκες εκνευρισμό ή γέλιο.

Εντάξει, το φλερτ είναι δύσκολο άθλημα και δυστυχώς δεν υπάρχει manual  επί του θέματος. Όπως και να το κάνουμε, όμως, τις παρακάτω 5 ατάκες πρέπει να τις αποφεύγεις δια ροπάλου.

Ας τις αναφέρουμε, ας τις αναλύσουμε -όσο γίνεται- και ας τις ξεχάσουμε μια για πάντα.

Ευχαριστώ για την αποδοχή

Στα χρόνια του Facebook το «σε ευχαριστώ για την αποδοχή» είναι ότι για την δεκαετία των ’80s το «ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;». Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ευχαριστήσεις καμία γυναίκα που σε αποδέχτηκε στα social media και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξεκινήσεις κουβέντα με αυτή την ατάκα.

Γεια σου κούκλα

Πoτέ καμία ερωτική ιστορία δεν ξεκίνησε όταν ένας άνδρας προσφώνησε «κούκλα» μια γυναίκα και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στατιστικό. Προσπάθησε να μην χαρακτηρίζεις με κλισέ επίθετα κολακείας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί το πιο πιθανό είναι να χαρακτηριστείς εσύ τελικά γελοίος.

Σε γνωρίζω από κάπου;

Οι γυναίκες που ακούν αυτή την ατάκα συνήθως σπάνε το κεφάλι τους να θυμηθούν από που σε ξέρουν γιατί νομίζουν ότι κυριολεκτείς, πράγμα που τις φέρνει σε αμηχανία γιατί προφανώς και δεν σε θυμούνται από πουθενά. Φυσικά και είναι παλιό και παρωχημένο, φυσικά και πρέπει να ψάξεις λίγο καλύτερα μέσα σου να βρεις κάτι καλύτερο.

Να κεράσω κάτι;

Ίσως η πιο φάουλ ατάκα προσέγγισης γυναίκας και δυστυχώς ακούγεται πάρα πολύ. Είναι προσβλητικό και ας το κάνεις με καλή πρόθεση, οπότε καλό θα ήταν να σταματήσει κάπου εδώ.

Πωπωπωπω/Φσττττττ/Πςςςςςςςς

Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον έστω και μια φορά να ανταποκριθεί κάποια γυναίκα στο ερωτικό κάλεσμα που εκδηλώνεται με άναρχες κραυγές και ήχους. Συμβαίνει συχνά, το βλέπουμε στον δρόμο και αναρωτιόμαστε: δηλαδή κάποια «έπεσε» ποτέ έτσι; Ε, όχι…Ε, μην το κάνεις…