Το ανδρικό ζώδιο που οι γυναίκες θεωρούν πως είναι ο μεγαλύτερος γκρινιάρης του ζωδιακού

Με δυο λόγια, μη σου τύχει...
Το ανδρικό ζώδιο που οι γυναίκες θεωρούν πως είναι ο μεγαλύτερος γκρινιάρης του ζωδιακού

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Μπορεί τα κλισέ να λένε πως οι γυναίκες έχουν σαν αγαπημένο χόμπι… την γκρίνια, όμως υπάρχει και ένα είδος άντρα που έχει στο dna του την συνήθεια αυτή. Φυσικά όταν μιλάμε για είδος άνδρα εννοούμε εκείνους που ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο.

Και προφανώς εννοούμε τον… Παρθένο.

Οι φήμες λένε πως όταν ένας Παρθένος δεν γκρινιάζει καλό είναι να τον σκουντήξεις γιατί μάλλον τον έχει πάρει ο ύπνος και αυτό μπορούν να το παραδεχτούν όσες γυναίκες έχουν συνυπάρξει μαζί τους.

Με μότο τους συνήθως το «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» οι άνδρες αυτού του ζωδίου μπορούν να κάνουν σκηνή ακόμα και για τα χιλιοστά που έχει μετακινηθεί το χαλί από την «σωστή και ενδεδειγμένη» θέση και αυτό είναι κάτι που οφείλεται στη μανία που έχουν με την τάξη των πραγμάτων.

Η άλλη μανία, όμως, που τους διακατέχει είναι αυτή της τελειότητας και έτσι δεν γίνεται να μην έχουν υψηλές απαιτήσεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφονται. Φυσικά δεν είναι τυχαίο πως έχουν υπάρξει περιπτώσεις όπου οι εργοδότες ζητούν υπαλλήλους που να ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Αυτό φυσικά συμβαίνει γιατί οι Παρθένοι μπορούν να διαχειριστούν πολύ απαιτητικές καταστάσεις και να φέρουν εις πέρας δύσκολες αποστολές, στους εργασιακούς χώρους εξάλλου η γκρίνια μπορεί να έρθει σε δεύτερη μοίρα.

Αφού κατακεραυνώσαμε ωστόσο τους συμπαθείς κατά τα άλλα παρθένους οφείλουμε να παραδεχτούμε πως όσο αυστηροί είναι με τους συντρόφους τους άλλο τόσο είναι και με τον εαυτό τους, καθώς έχουν τη τάση αυτομαστιγώματος για οποιοδήποτε ατόπημα.

Η ζωή με έναν Παρθένο είναι δύσκολη, αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν οι περισσότεροι, παρόλα αυτά αν καταφέρεις κάποιος να συμβαδίσει και γιατί όχι να αγαπήσει τις παραξενιές του θα ανταμειφθεί.

Το θέμα είναι… ως τότε τι γίνεται;