Τρεις λόγοι που ακόμα και οι φανατικοί δεν θέλουν να επιστρέψουν τα «Φιλαράκια»

Κι όμως τρεις λόγοι υπάρχουν.
Τρεις λόγοι που ακόμα και οι φανατικοί δεν θέλουν να επιστρέψουν τα «Φιλαράκια»

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Είναι επίσημο, τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν!

Όχι πως είχαν φύγει ποτέ φυσικά από το μυαλό, την καρδιά και την συνείδηση μας αλλά ένα και μοναδικό νέο επεισόδιο reunion ετοιμάζεται.

Η ανακοίνωση έγινε και το reunion της πιο επιτυχημένης σειράς αναμένεται να προβληθεί από την HBO τον ερχόμενο Μάιο, 16 ολόκληρα χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου -ναι πέρασαν τόσα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

H αλήθεια είναι πως η επιστροφή της σειράς έχει προκαλέσει καρδιοχτύπι, χαρά, αγωνία και πολλά θετικά συναισθήματα σε όλο τον πλανήτη που περιμένει με κομμένη την ανάσα. Ωστόσο αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα, μάλλον θα προτιμούσες τα αγαπημένα σου «φιλαράκια» να μην επιστρέψουν στη μικρή οθόνη.

Για να εξηγηθούμε, αμέσως θα σας αναφέρουμε 3 λόγους που υποστηρίζουν την «θεωρία» μας.

1. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο

Είναι σαν εκείνον τον πρώτο, τον εφηβικό έρωτα που όταν συμβαίνει είναι όλα μαγικά. Μετά από 10 χρόνια όμως, πήγαινε να τα ξανά βρεις με τον εφηβικό σου έρωτα… Πανωλεθρία!

Τα «Φιλαράκια» μπορείς να τα δεις παντού σε κάθε πλατφόρμα και στο διαδίκτυο αλλά αν η επιστροφή τους είναι αποκαρδιωτική και λιγότερο καλή από το αναμενόμενο, θα απογοητευτείς και ίσως σου αφήσει άσχημη γεύση  ολόκληρη η σειρά.

Το θες αυτό;

Τρεις λόγοι που ακόμα και οι φανατικοί δεν θέλουν να επιστρέψουν τα «Φιλαράκια»

2. Για τους λάτρεις της στατιστικής

Δυστυχώς η ιστορία έχει αποδείξει πως οτιδήποτε επιστρέφει μετά από τεράστια επιτυχία, σημειώνει παταγώδη αποτυχία. Πότε ένα reunion πήγε καλά; Ποτέ! Ακόμα και αυτό με τους παλιούς συμμαθητές που πας με πολλή χαρά συνήθως καταλήγει με σένα να βλαστιμάς την ώρα και τη στιγμή πήγες.

3. Η «γλυκιά» πλευρά

Και πες πως δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, και έστω πως γίνεται ένα φοβερό και τρομερό επεισόδιο που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό και σου προκαλεί ρίγη συγκίνησης, μετά; Τι γίνεται μετά;

Σαρανταπέντε λεπτά και ύστερα το χάος, μετά επιστρέφεις στη λύπη και παρακαλάς για ένα ακόμα επεισόδιο; Δεν γίνονται έτσι τα πράγματα.

Όπως και να έχει όμως, περιμένουμε πως και πως τον Μάιο…