Όλοι μιλάνε γι’ αυτήν την ταινία…(Vid)

Kαι υπάρχει λόγος.
Όλοι μιλάνε γι' αυτήν την ταινία...(Vid)

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Στις 13 Μαρτίου η Universal θα κυκλοφορήσει τη πιο πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς και το κοινό περιμένει με κομμένη την ανάσα.

Το «The Hunt» είναι ένα σατιρικό horror με ακραίες πολιτικές προεκτάσεις που απασχόλησε ιδιαίτερα από τον Σεπτέμβρη που κυκλοφόρησε το πρώτο trailer στο Fox news.

Μια ομάδα ελίτ φιλελεύθερων δημοκρατικών σκοτώνει ακροδεξιούς ρεπουμπλικανούς και αυτό αρκεί για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων όταν το Τέξας, η Καλιφόρνια και το Οχάιο σημαδεύονται από αιματοβαμμένα μακελειά και μαζικούς πυροβολισμούς. Έξω από τον χορό των αντιδράσεων δεν έμεινε ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος με ένα tweet δήλωσε πως «Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο των δημοκρατικών».

Έχοντας αυτά τα δεδομένα η Universal απόσυρε προσωρινά την ταινία για να την επαναφέρει λίγους μήνες αργότερα. Ο Ντέιμον Λίντερλοφ,σεναριογράφος της ταινίας, δήλωσε:

«Το χειρότερο για μας ήταν πως κανείς δεν μιλούσε για την ταινία, αλλά για το πως θα εκληφθεί από το κοινό εξαιτίας των θλιβερών γεγονότων που συνέβησαν τότε πως το κοινό θα κατανοήσει με λάθος τρόπο. Πιστεύω πως αν το δει σήμερα θα διασκεδάσει και θα καταλάβει πως το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας είναι πως είναι πια διαιρεμένη. Και η ταινία, με έναν ειρωνικό ίσως τρόπο, θεωρώ πως φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά».

Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε: