Ο έξυπνος τρόπος για να βάλεις eyeliner εύκολα και χωρίς κόπο

Ακόμα και όσες δεν το έχουν καθόλου με το «άθλημα».
Ο έξυπνος τρόπος για να βάλεις eyeliner εύκολα και χωρίς κόπο

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Δεν είναι ταμπού να το πούμε, για όλες εμάς που δεν έχουμε σταθερό χέρι και γνώσεις  makeup astist η εφαρμογή eyeliner αποτελεί το πιο δύσκολο task στο βραδινό μας μακιγιάζ.

Πολλές φορές προσπαθούμε ματαίως καθώς η γραμμή καταλήγει να θυμίζει καρδιογράφημα και για αυτόν τον λόγο συνήθως αποχαιρετάμε την προσπάθεια, αλλά και και το γατίσιο βλέμμα που όλες επιθυμούμε.

Εδώ σας έχουμε ετοιμάσει κάποια tips που θα κάνουν το eyeliner να τοποθετηθεί ευκολότερα και ένα βίντεο tutorial που θα σας βοηθήσει πολύ.

1. Προτιμήστε το μολύβι

Στην αγορά θα βρεις το μολύβι, το μαρκαδόρο, το υγρό αλλά και το gel eyeliner. Οι αρχάριες καλό είναι να προτιμούμε το μολύβι καθώς είναι απαλότερο και διορθώνετε πιο εύκολα.

2. Μην τεντώνετε το μάτι

Μπορεί να φαίνεται εξαιρετική ιδέα το τέντωμα του ματιού- ποια δεν το έχει κάνει- όμως η απογοήτευση όταν αφήνουμε το μάτι μας είναι δεδομένη. Προσπαθήστε να κάνετε χαλαρές κινήσεις σε ελεύθερο μάτι.

3. Δίπλα μας οι μπατονέτες

Μια μικρή αποτυχία δεν θα μας κάνει να απογοητευτούμε και να καταστρέψουμε το μακιγιάζ. Οι μπατονέτες μπορούν να διορθώσουν οποιαδήποτε κακοτεχνία και να μας αφήσει να συνεχίσουμε τη προσπάθεια μας.

4. Σταθερός ο αγκώνας

Είπαμε, είμαστε αρχάριες και για αυτό πάντα πρέπει να έχουμε σταθερό τον αγκώνα μας σε μια επιφάνεια ώστε να αποφευχθούν οι ακούσιες κινήσεις του χεριού που θα μας κάνουν τηn μουτζούρα.

Το παρακάτω βίντεο σίγουρα θα σας βοηθήσει πολύ να κατακτήσετε το eyeliner και το σαγηνευτικό βλέμμα που θέλετε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nataša Gavrić (@glowbynats) στις