Μr. Big ή Aidan; Η Sarah Jessica Parker (επιτέλους) αποκάλυψε ποιον θα διάλεγε!

Ποια θα ήταν η επιλογή της ως Sarah Jessica;
Μr. Big ή Aidan; Η Sarah Jessica Parker (επιτέλους) αποκάλυψε ποιον θα διάλεγε!

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το SATC τελείωσε αφήνοντας μας μια γλυκιά αίσθηση καθώς η αγαπημένη πρωταγωνίστρια Carrie έζησε τελικά με τον έρωτα της ζωής της, Mr. Big.

Στη δεύτερη ταινία της σειράς, όμως, όλες θυμόμαστε πως η Carrie συνάντησε τυχαία στο Άμπου Ντάμπι τον δεύτερο σημαντικότερο άνδρα της ζωής της, Aidan, με τον οποίο αντάλλαξαν ένα φιλί που τάραξε τους φανατικούς της σειράς. Τίποτα περισσότερο όμως, στο τέλος κατέληξε και πάλι με τον αιώνιο έρωτα της ζωής της.

Το κοινό φυσικά διχάστηκε καθώς ο Aidan αποτελεί έναν από τους πιο συμπαθητικούς και αδικημένους χαρακτήρες της σειράς και μάλιστα πολλές γυναίκες θεωρούν ακόμα και σήμερα πως το φινάλε της σειράς θα έπρεπε να την βρει αγκαλιά με εκείνον.

Ποια είναι όμως η άποψη της Sarah Jessica Parker; Ποιον από τους δυο θα επέλεγε εκείνη αν ήταν ο σκηνοθέτης;

Η Sarah Jessica Parker είπε αυτό που, μάλλον, πιστεύουν οι περισσότερες από εμάς:

«Υπάρχει μια απλή και γρήγορη απάντηση, είμαι στο team Mr. Big νομίζω επειδή δεν μπορείς να πεις μια ιστορία τόσο μεγάλη όσο αυτή της Carrie με καλύτερο τρόπο από αυτό το φινάλε. Αγαπώ τον Chris North και το φινάλε που μας έδωσε ο Michael Patrick King».

Ωστόσο, στο τέλος η τηλεοπτική Carrie ανέφερε πως κάθε κορίτσι θα ήταν τυχερό αν είχε στην ζωή του έναν Αidan. Εμείς φυσικά συμφωνούμε αλλά όταν μιλάμε για έναν μεγάλο έρωτα, πάντα θα σκεφτόμαστε τον Mr. Big σωστά;