Τρία σωτήρια tips για την καλύτερη εφαρμογή της πούδρας

Υπάρχουν μυστικά που δεν ξέρεις για αυτό το σωτήριο προϊόν.
Τρία σωτήρια tips για την καλύτερη εφαρμογή της πούδρας

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Η  αγαπημένη σε όλες μας πούδρα είναι ένα από τα προϊόντα μακιγιάζ που δεν λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ αλλά και από κανένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ.

Ακόμα και τις ημέρες που δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με το πρόσωπό μας, η πούδρα μαζί με το concealer και τη mascara δεν μπορούν να λείπουν, καθώς συμπληρώνουν το τρίπτυχο της επιτυχίας σε κάθε έξοδο που μας απαιτεί προσεγμένες.

Υπάρχουν όμως κάποια tips στην εφαρμογή της πούδρας που δεν ήξερες πως υπάρχουν και καλό θα ήταν να τα υιοθετήσεις για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο τόνος της πούδρας

Μην αφήνετε στη μοίρα της την απόχρωση του προϊόντος καθώς για να αποφύγετε τις διχρωμίες, θα πρέπει ο τόνος να συμφωνεί με αυτόν του δέρματός σας. Ρωτήστε τον ειδικό του μακιγιάζ για την απόχρωση που σας ταιριάζει και τότε θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όπως είναι λογικό η απόχρωση της πούδρας που θα αγοράσετε μπορεί να αλλάζει το χειμώνα και το καλοκαίρι αφού το χρώμα μας αλλάζει με το μαύρισμα.

Τρία σωτήρια tips για την καλύτερη εφαρμογή της πούδρας

Πινέλο για τις ατέλειες

Με ένα πινέλο απλώστε περισσότερη ποσότητα πούδρας στα μέρη που έχετε ατέλειες, καθώς με αυτό τον τρόπο θα έχετε πιο σίγουρο και σταθερό αποτέλεσμα κάλυψης.

Η ζώνη «Τ»

Στη ζώνη Τ του προσώπου απλώνετε με πινέλο του ρουζ τη πούδρα σας ώστε να αποφεύγονται και να καθυστερεί η εμφάνιση των γυαλάδων που υπάρχουν σε αυτή τη περιοχή.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν αντιηλιακές πούδρες στην αγορά με δείκτη SPF οι οποίες μπορούν να σας χαρίσουν προστασία από τον ήλιο καθημερινά.