Η Sarah Jessica Parker μοιράζεται μαζί μας το μυστικό του επιτυχημένου γάμου

Όταν μιλάει η «Carrie» καλό είναι να ακούμε...
Η Sarah Jessica Parker μοιράζεται μαζί μας το μυστικό του επιτυχημένου γάμου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Για τις απανταχού ανεξάρτητες και δυναμικές γυναίκες που διανύουν την 3η δεκαετία της ζωής τους και όχι μόνο, η Carrie Bradshaw -κατά κόσμον Sarah Jessica Parker- αποτελεί το πρότυπο γυναίκας που δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Προφανώς ο ρόλος της ταλαιπωρημένης συναισθηματικά Carrie πάντα θα βρίσκει ένα κομμάτι του εαυτού μας, όμως η πρωταγωνίστρια φαίνεται πως είναι μια από τις πιο τυχερές γυναίκες του Hollywood μιας και ο γάμος της διαρκεί πάνω από 23 χρόνια.

Για αυτό το λόγο η πρωταγωνίστρια της πιο… γυναικείας σειράς ever θέλησε να αποκαλύψει το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της, για να εμπνεύσει όλα τα κορίτσια που το έχουν ανάγκη, δηλώνοντας:

«Ξέρω πως αυτό θα ακουστεί τρελό, αλλά έχουμε ζωές που μας επιτρέπουν να είμαστε μακριά και κοντά ο ένας στον άλλον. Η δουλειά του τον πηγαίνει εδώ και η δική μου δουλειά με πηγαίνει αλλού. Με κάποιον τρόπο, αυτό λειτουργεί πολύ θετικά επειδή έχουμε τόσα πολλά να μοιραστούμε στην πορεία.

Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Πάντα ένιωθα πως θα ήθελα να επενδύσω περισσότερο. Τον αγαπώ και πιστεύω ότι είναι πανέξυπνος. Είμαι σίγουρη ότι τον εκνευρίζω. Με εκνευρίζει και εκείνος κάποιες φορές. Αλλά είμαι περήφανη για την προσωπικότητά του. Νομίζω πως όσο περισσότερο είσαι με κάποιον τόσο πιο πολύ επενδύεις σε αυτόν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Jessica Parker Daily (@sjp_daily) στις

H απόσταση λοιπόν, σώζει τους γάμους. Να κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε…