Η πρώτη νύχτα που θα μείνεις στο σπίτι του και τι πρέπει να προσέξεις

Μιλάμε για μια αντικειμενικά πολύ άβολη κατάσταση.
Η πρώτη νύχτα που θα μείνεις στο σπίτι του και τι πρέπει να προσέξεις

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Βγαίνετε καιρό, περνάτε υπέροχα και νιώθεις πως μάλλον αυτός είναι ο ένας και μοναδικός. Σωστά μπορεί να είναι, πρέπει όμως να περάσεις τον μεγάλο ύφαλο που λέγεται «πρώτη νύχτα μαζί».

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στις γεμάτες πάθος βραδιές που σας βρίσκουν να αποχωρίζεστε σχεδόν με κλάματα για να πάει ο καθένας σπίτι του και να συνεχίσει τον υπνάκο του. Εδώ θα αγριέψει το πράγμα. Θα αναφερθούμε στις αμήχανες στιγμές που συντελούν την πρώτη νύχτα που θα κοιμηθείτε στο ίδιο κρεβάτι.

Είναι, ήταν και θα είναι μια από τις πιο αμήχανες στιγμές του κάθε ζευγαριού, αλλά και από τις πιο όμορφες. Αμήχανες γιατί θα βάλει μέσα στον έρωτά σας την οικειότητα, όμορφες για όλα τα υπόλοιπα αλλά και για το πρώτο.

Αν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση που η πρώτη νύχτα είναι προ των πυλών ή αν την έχεις ξεπεράσει κατάπολύ και θες λίγο να θυμηθείς τα παλιά, εδώ σου έχουμε τα 3 σωτήρια tips που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

1. Νιώσε άνετη (ή και όχι)

Αν μια στιγμή στη ζωή σου δεν χρειάζεται να είσαι ο εαυτός σου απόλυτα, είναι αυτή η στιγμή! Όχι δεν σου λέμε να υποδυθείς κάποια άλλη, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρεις μαζί σου όλες τις βραδινές σου συνήθειες.

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα για να καταλάβεις: Μην απλώσεις τα πόδια σου στο τραπεζάκι του σαν να είσαι στο σπίτι σου όταν νιώσεις χαλαρή, προφανώς και το κάνεις στο σπίτι σου όμως αυτό είναι το δικό του. Οπότε καλό θα ήταν να σκεφτείς λίγο πριν φερθείς αυθόρμητα.

Η πρώτη νύχτα που θα μείνεις στο σπίτι του και τι πρέπει να προσέξεις

2. Το outfit;

Δεν είμαστε εδώ να σου πούμε να κοιμηθείς με το πιο καυτό νεγκλιζέ σου αν δεν είναι το style σου. Το θέμα όμως είναι να μην ανεβάσεις τη κάλτσα πάνω από τη πυτζάμα, αν αυτό είναι το σύνηθες. Προσπάθησε να είσαι άνετη και θηλυκή χωρίς ίχνος υπερβολής.

Ίσως μια άνετη φόρμα και ένα top; Αυτό θα ήταν το ιδανικό outfit της περίστασης. Υπάρχει και η πιθανότητα να μην κοιμηθείς με ρούχα αλλά ας μην το έχουμε ως δεδομένο από πριν.

3. Καλά κοιμηθήκαμε. Πώς ξυπνάμε;

Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα γυναικών που βάζει ξυπνητήρι κρυφά και τρέχει στο μπάνιο να φρεσκαριστεί. Λίγη πούδρα, λίγη mascara και… βάλε. Η συμβουλή μας είναι εκεί να αφεθείς. Να σε δει το πρωί με τα μαλλιά ανάκατα και τα πρησμένα μάτια.

Γιατί όχι; Άσε που αν το κάνεις αυτό ελλοχεύει ο κίνδυνος να πρέπει να ξυπνάς μια ζωή νωρίτερα για να σε βλέπει περιποιημένη!

Να θυμάσαι πως όλα στο πρόγραμμα είναι. Μια αμήχανη στιγμή μπορεί να σας φέρει πιο κοντά. Άσε που σε λίγα χρόνια θα τα σκέφτεστε και θα γελάτε!