Τα δύο ζώδια που το 2020 κατά 99% θα χωρίσουν

Oops....
Τα δύο ζώδια που το 2020 κατά 99% θα χωρίσουν

Της Άλις Ζαχαριάδη

Το 2ο2ο δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως η χρονιά των αναθεωρήσεων και των μεγάλων αλλαγών, με δύο ζώδια να αναμένεται να νιώσουν στο πετσί τους τη μετάβαση από την τωρινή πραγματικότητα σε μία νέα.

Κάτι οι ανάδρομοι πλανήτες και κάτι οι εκλείψεις, θα φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα που επιζητούν τη λύση τους εδώ και τώρα, καθώς άλλη αναβολή δεν χωρά.

Αυτό ισχύει και στον τομέα των σχέσεων, ο οποίος στην περίπτωση ορισμένων εκπροσώπων του ζωδιακού θα υποστεί τεράστιο ταρακούνημα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και σε πολλές περιπτώσεις απροσδόκητες.

Δύο ζώδια, λοιπόν, μοιάζουν να επηρεάζονται περισσότερο από τα άλλα, με τους αστρολόγους να προειδοποιούν για σίγουρες εντάσεις και πιθανούς χωρισμούς. Ποια είναι αυτά; Ο Ταύρος και ο Ζυγός.

Πάμε, όμως, να δούμε τα πράγματα αναλυτικά:

Ταύρος

Ήρθε η ώρα οι συζητήσεις με το ταίρι σας τις οποίες πηγαίνετε από αναβολή σε αναβολή να λάβουν χώρα. Πράγματα που εδώ και μήνες αποφεύγατε να ρίξετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων γιγαντώνονται και προκαλούν τεράστιες εντάσεις. Ο Ταύρος από τη μεριά του δεν δείχνει πρόθυμος να βάλει άλλο νερό στο κρασί του, με τη σύγκρουση να μοιάζει αναπόφευκτη.

Πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε την ανάγκη για απελευθέρωση και είναι πιθανό να προτιμήσετε τη λύση του οριστικού χωρισμού προκειμένου… απλά να βρείτε την ηρεμία που τόσο σας είχε λείψει.

Τα δύο ζώδια που το 2020 κατά 99% θα χωρίσουν

Ζυγός

Ο Ζυγός το 2020 θα δει τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Μπορεί να αγαπά αλλά τον εαυτό του φέτος θα τον βάλει πάνω απ΄όλα και είναι πιθανό να προτιμήσει τη μοναξιά από τη στασιμότητα και τη συνήθεια. Παρατηρείται μία εσωτερική ανάγκη για νέα ξεκινήματα και νέες συγκινήσεις, με τον χωρισμό να είναι σενάριο κάτι περισσότερο από πιθανό.

Μην αγχώνεστε, όμως. Ένας έρωτας φεύγει (ή μάλλον… τον διώχνετε), ένας άλλος όμως είναι προ των πυλών…