10 αγαπημένοι stars του Hollywood που υιοθέτησαν παιδιά

Τους βγάζουμε το καπέλο...
10 αγαπημένοι stars του Hollywood που υιοθέτησαν παιδιά

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Η υιοθεσία ενός παιδιού ήταν και θα είναι για πάντα μια από τις πιο ιερές πράξεις που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Φυσικά και στις μέρες δεν αποτελεί θέμα ταμπού, καθώς πολλά ζευγάρια στη χώρα μας προσπαθούν να καταφύγουν στην υιοθεσία όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας.

Δυστυχώς, το θέμα είναι πως η διαδικασία είναι πολύ περίπλοκη και συνήθως σταματάει σε γραφειοκρατικά προβλήματα που διαρκούν χρόνια.

Τι συμβαίνει όμως στην άλλη πλευρά του πλανήτη και συγκεκριμένα στο Hollywood;

Εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και ευτυχώς όλο και περισσότερα παιδάκια βρίσκουν αγάπη και σπίτι. Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζουμε 10 stars που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και υιοθέτησαν παιδιά. Άλλες επειδή δεν μπόρεσαν να τεκνοποιήσουν, όμως οι περισσότερες για να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους. Όλες, όμως, για να σώσουν μια ζωή που τους είχε ανάγκη.

10 αγαπημένοι stars του Hollywood που υιοθέτησαν παιδιά

Μπορεί να τις θαυμάζεις για το ταλέντο, την οικονομική τους επιφάνεια ή την εξωτερική τους εμφάνιση. Ο πραγματικός λόγος όμως που πρέπει να αποτελούν πρότυπο για σένα, είναι η ηρωική απόφαση να δώσουν ελπίδα, σπίτι και οικογένεια σε ένα παιδί που είχε ανάγκη.

Εμείς τους βγάζουμε το καπέλο και ευχόμαστε κάποια στιγμή τα πράγματα να γίνουν πιο εύκολα με τις υιοθεσίες. Για τα παιδάκια που έχουν ανάγκη και τα ζευγάρια που έχουν να δώσουν πολλή αγάπη σε εκείνα.

What's Next