Ο make up artist της JLo μοιράζεται μαζί μας το μυστικό του για τέλειες βλαφαρίδες

Για να έχεις κι εσύ το σαγηνευτικό βλέμμα της Λατίνας star.
Ο make up artist της JLo μοιράζεται μαζί μας το μυστικό του για τέλειες βλαφαρίδες

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Χωρίς αμφιβολία, το πιο αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ των περισσότερων γυναικών είναι η mascara. Εκείνη κάνει το βλέμμα μας έντονο αλλά και τα μάτια μας να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Πολλές από εμάς ακόμα και τις μέρες που είμαστε άβαφες, ας πούμε την αλήθεια, mascara βάζουμε.

Για τον λόγο αυτό, ο makeup artist Scott Barnes, που έχει αναλάβει το makeup της πάντα εντυπωσιακής Jennifer Lopez, έδωσε ένα tip για τέλεια εφαρμογή το οποίο αξίζει να εφαρμόσουμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

To tip του:

«Δεν πιστεύω πως οι γυναίκες συνειδητοποιούν πόση mascara χρειάζονται πραγματικά για να αναδείξουν το συνολικό look τους και αρκετές φορές, βλέπω να δυσκολεύονται στον τρόπο που την εφαρμόζουν στα μάτια τους.

Λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος είναι να ξεκινάς από τις ρίζες των βλεφαρίδων και εκεί να δίνεις τη μεγαλύτερη έμφαση. Άπλωσε τη mascara στις ρίζες κάνοντας μικρές κινήσεις πίσω και προς τα μπροστά, πριν φτάσεις έως τις άκρες των βλεφαρίδων σου. Μη φοβηθείς να ασκήσεις μία παραπάνω πίεση με το βουρτσάκι στις ρίζες των βλεφαρίδων, προκειμένου να δημιουργήσεις ένα πιο έντονο αποτέλεσμα.

Επίσης, προσωπικά, προτιμώ να τοποθετώ πολύ λεπτές αλλά πυκνές ψεύτικες βλεφαρίδες και μετά να βάζω mascara, αντί να χρησιμοποιώ πιο παχιές ψεύτικες βλεφαρίδες, όπου μετά τη mascaraδείχνουν κάπως υπε ρβολικές στα μάτια».