Έχεις σκεφτεί ποτέ τι θα γινόταν εάν οι συνάδελφοί σου θα μπορούσαν να κρίνουν εκτός από την εργατικότητα και τα προσόντα σου, την δεινότητα σου στο…φιλί;

Φυσικά και όχι καθώς όλοι εμείς που κάνουμε πιο συμβατικά επαγγέλματα κρινόμαστε για χίλια άλλα πράγματα αλλά ευτυχώς για αυτό το ευαίσθητο και λεπτό ζήτημα, λόγο έχουν μονάχα οι σύντροφοί μας.

Οι ηθοποιοί όμως έχουν να αναμετρηθούν ακόμα και για το φιλί τους, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι συμπρωταγωνιστές τους θέλησαν χωρίς φόβο και με πολύ πάθος να ξεσκεπάσουν τους bad kissers του Hollywood.

Αυτό θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα σκληρό τίμημα, από τα ελάχιστα που μπορούμε να βρούμε, στο να είσαι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς παγκοσμίως.

Τα ονόματα της…άχαρης αυτής λίστας κοσμούν ονόματα- αντρικά και γυναικεία- που μας έριξαν από τα σύννεφα, καθώς δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ πως δεν κατέχουν την υπέροχη τέχνη του φιλιού.

Προφανώς και δεν χωράει το μυαλό σου πως η Angelina Jolie, ο Robert Pattinson, ο Bradley Cooper και ο Leonardo DiCaprio θα έμπαιναν στη λίστα των «πιο αδύναμων φιλιών του Hollywood». Οι συνάδελφοί τους και οι πρώην σύντροφοί τους, όμως, έχουν άλλη άποψη και μάλιστα δεν ντράπηκαν να την εκφράσουν δημόσια σε συνεντεύξεις τους.

Μπορεί στο τέλος να πιστέψουμε πως ο Bradley Cooper δεν φιλάει καλά, ανθρώπινο είναι. Αυτό όμως που δεν χωνεύεται με τίποτα, είναι το θάρρος και το θράσος των δημόσιων προσώπων να το παραδεχτούν.

Λίγο τακτ δεν βλάπτει και αυτά καλό είναι να μη γίνονται…