Της Άλις Ζαχαριάδη

Το 2020 είναι εδώ και οι ευνοημένοι της χρονιάς έχουν ήδη αρχίσει να… τρίβουν τα χέρια τους. Δεν τους αδικούμε βεβαίως.

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να ταλαιπωρήθηκαν αρκετά σε συναισθηματικό και προσωπικό επίπεδο, φέτος όμως αναμένεται να είναι η χρονιά τους!

Και δεν το λέμε εμείς. Τα άστρα!

Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις των μεγαλύτερων αστρολόγων, τρία είναι τα ζώδια που θα δουν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν κατακόρυφα, με το χρήμα να ρέει άφθονο και τον έρωτα να είναι στα καλύτερά του.

Αν ανήκεις σε αυτούς, πολύ σε ζηλεύουμε!

Ταύρος

Λεφτά, λεφτά και λεφτά. Αυτό, δηλαδή, που θέλουν όλοι οι Ταύροι.

Τα οικονομικά τους πάνε από το καλό στο καλύτερο, με τις νέες γνωριμίες στο επαγγελματικό περιβάλλον να αποτελούν τη «σκάλα» για την ανέλιξή τους. Αρκεί να εκτιμήσουν σωστά πρόσωπα και καταστάσεις…

Αν ανήκεις σε αυτά, παίξε Τζόκερ: Τα τρία πιο τυχερά ζώδια του 2020 που φέτος όλοι θα ζηλέψουν

Τοξότης

Αν ένας Τοξότης έχει στο μυαλό του να επενδύσει είτε σε μία σχέση είτε στη δουλειά του, ήρθε ο καιρός να το κάνει καθώς οι πλανήτες είναι ένας προς έναν με το μέρος τους.

Αν ο έρωτας έχει ήδη βρεθεί, το πιθανότερο σενάριο τους θέλει να λένε το «ναι» στην επισημοποίηση, ενώ αν ακόμα ψάχνουν, δεν θα αργήσουν να βρουν το άλλο τους μισό. Με άλλα λόγια, τους λες και τους τυχερότερους όλων.

Ιχθείς

Φέτος παίρνεις το αίμα σου πίσω. Οι ταλαιπωρίες των τελευταίων ετών δίνουν τη θέση τους στην ανακούφιση και το αίσθημα πληρότητας, με τα ψαράκια να ετοιμάζουν νέα ανοίγματα κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.

Λέγεται, μάλιστα, πως οι περισσότεροι γάμοι εν έτει 2ο2ο θα βρουν… Ιχθείς στα στα σκαλιά της εκκλησίας.