Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά πως το scrub αποτελεί βασικό στάδιο στον καθαρισμό της επιδερμίδας μας και κατά συνέπεια στην υγεία της. Αυτό, ωστόσο, που δεν γνωρίζουμε είναι το γιατί.

Αυτή η κρέμα με τους πλούσιους κόκκους, αφού την εφαρμόσεις σε νωπό πρόσωπό και κάνεις κυκλικά και μαλακά μασάζ, είναι ικανή να σε απαλλάξει από τα νεκρά κύτταρα που ευθύνονται για τα μαύρα στίγματα, το «μπουκωμένο» δέρμα που δεν αναπνέει, τη μουντή και θαμπή όψη, αλλά και το γερασμένο εφέ που σίγουρα αντιπαθείς.

Τότε μόνο θα επιστρέψουν οι καλές μέρες για το πρόσωπό σου, το οποίο θα λάμπει από ευτυχία, λείο, μαλακό και όμορφο. Άλλωστε, ακόμα και το μακιγιάζ θα δείχνει ακόμα πιο φωτεινό, για να μην πάει χαμένη ολόκληρη η προσπάθεια.

Αναρωτιέσαι, όμως, πώς μπορείς να το πετύχεις απλά και εύκολα στο σπίτι;

Θα φανταζόσουν ποτέ πως η κουζίνα σου θα μπορούσε να αποτελέσει το «εργαστήρι» στο οποίο, έπειτα από τις φυσικές ενώσεις σου, θα δημιουργούσες το απόλυτο προϊόν που θα φρόντιζε για την ομορφιά σου;

Scrub προσώπου: H πιο λαμπερή επιδερμίδα με δύο υλικά που έχεις στο σπίτι σου

Σίγουρα όχι. Για τον λόγο αυτό, πιάσε το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη και ξεκίνα από σήμερα. Η άνεση που θα αισθανθείς με το ελαιόλαδο και η αφαιρετική ιδιότητα της ζάχαρης θα πετύχουν πλήρως τον στόχο!