Τα τρία χαρακτηριστικά των γυναικών που αγαπούν οι άνδρες (και δεν το περιμέναμε)

Είναι μυστήρια τελικά αυτά τα πλάσματα.
H DIY πάστα 2 υλικών για φυσική λεύκανση δοντιών

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Μπορεί να θεωρούμε πως οι άνδρες ψάχνουν στο πρόσωπο μιας γυναίκας την τελειότητα, όμως στην ουσία έλκονται από κάποια χαρακτηριστικά που μπορεί οι ίδιες να μισούμε.

Πόσο απελευθερωτικό φαντάζει να σου πει ο σύντροφός σου πως αγαπάει περισσότερο από τα υπόλοιπα μια μικρή ατέλεια που για εσένα μπορεί αποτελεί ακόμα και κόμπλεξ;

Κι όμως, οι άνδρες μίλησαν και μας υπέδειξαν ως αγαπημένα τους τρία χαρακτηριστικά, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

1. Σημαδάκια ακμής

Μπορεί να φορτώνεσαι βαρύ μακιγιάζ από το πρωί για να μην φαίνονται τα σημαδάκια που άφησε η ακμή στο πρόσωπό σου, όμως σε διαβεβαιώνουμε πως κάνεις μεγάλο λάθος.

Τα τρία χαρακτηριστικά των γυναικών που αγαπούν οι άνδρες (και δεν το περιμέναμε)

Ο φίλος σου δεν πρόκειται να «ξενερώσει», ίσα ίσα θα του φανεί γλυκό αυτό το χαρακτηριστικό. Αν υπολογίσουμε πως οι περισσότεροι άνδρες προτιμούν την κοπέλα τους άβαφτη, τότε με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια. Μείνε φυσική και θα σε ερωτευτεί κι άλλο.

2. Στραβά δόντια

Καλά διαβάσατε. Οι άνδρες θεωρούν πολύ μεγάλη γοητεία τις μικρές ατέλειες των δοντιών μας. Τους φαίνεται χαριτωμένες και συνήθως απωθούνται από τα ψεύτικα χαμόγελα των stars. Μπορούμε να πούμε πως αυτό δεν το περιμέναμε, αλλά σαν να χαρήκαμε λίγο.

Τυχαία, νομίζεις, διέπρεψε η Brigitte;

Τα τρία χαρακτηριστικά των γυναικών που αγαπούν οι άνδρες (και δεν το περιμέναμε)

3. Έντονη μυτούλα

Μπορεί να καταρρίπτουμε σχεδόν όλα όσα γνωρίζαμε, όμως ισχύουν.

Οι περισσότεροι άντρες δεν απωθούνται όσο πιστεύεις στη θέα μιας μύτης που δεν πληροί τα πρότυπα ομορφιάς που γνωρίζουμε. Περισσότερο εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο αυστηρές σε αυτά τα πράγματα όπως φαίνεται τελικά.

Τελικά μήπως οι άνδρες μας αγαπάνε πιο γήινες από όσο νομίζουμε;