Χριστουγεννιάτικη έρευνα που μας αφορά όλες: Η αλήθεια που πονάει

Ποια θέλει να είναι single την πιο υπέροχη εποχή του χρόνου;
Χριστουγεννιάτικη έρευνα που μας αφορά όλες: Η αλήθεια που πονάει

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Διανύουμε την πιο ωραία εποχή του χρόνου- σύμφωνα με τους περισσότερους- και κάθε χρόνο  τέτοιες μέρες πολύς λόγος γίνεται για την μελαγχολία των γιορτών που οφείλεται στην έλλειψη συντροφικότητας.

Με λίγα λόγια αναφερόμαστε στην λογική που επικρατεί και αναφέρει πως μια single γυναίκα δεν μπορεί να χαρεί το πνεύμα των γιορτών, παρακαλώντας να περάσουν οι μέρες για να βγει από τη μελαγχολία.

Φυσικά αυτό δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο και αντικειμενικό, γι’ αυτό και μία διαδικτυακή έρευνα βάλθηκε να δώσει σαφείς απαντήσεις.

Μήπως είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε σύντροφο τα Χριστούγεννα και γι΄αυτό δεν διστάζουμε να καθυστερήσουμε έναν προσχεδιασμένο χωρισμό ώστε να περάσουμε τις γιορτές δεσμευμένες;

Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας που αντικειμενικά έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον:

Σύμφωνα με την εν λόγω διαδικτυακή χριστουγεννιάτικη έρευνα, το 84% των γυναικών από 24 ετών και πάνω, δηλώνουν πως θα ήθελαν οι γιορτές να τις βρουν να δίνουν το φιλί της αγάπης κάτω από το γκι. Στην αντίθετη πλευρά βρίσκονται τα νεαρά κορίτσια ηλικίας 17-23 καθώς το 87% δηλώνει πως προτιμάει τη μοναξιά αυτή την περίοδο.

Χριστουγεννιάτικη έρευνα που μας αφορά όλες: Η αλήθεια που πονάει

Όσον αφορά στον χωρισμό τη περίοδο των Χριστουγέννων το 47% δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί πως τον αποφεύγει μέχρι το Γενάρη ώστε να αποφευχθεί η μελαγχολία, ενώ το 69% αναφέρει πως αυτό είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με τις καλοκαιρινές διακοπές, όπου ο χωρισμός επισπεύδεται!

Η αλήθεια είναι πως πιο θλιβερό είναι να μένεις με έναν άνθρωπο που δεν θες αυτές τις μέρες αγάπης στο όνομα της συντροφικότητας, παρά να είσαι μόνη σου.

Εξάλλου τι καλύτερο από το ξέφρενο πάρτι με τις κολλητές του τις μέρες που η πόλη χορεύει στους ρυθμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς;