Τα τρία βήματα για να πετύχεις το απόλυτο ίσιωμα στα μαλλιά σου

Ανεξαρτήτως τύπου μαλλιού.
Τα τρία βήματα για να πετύχεις το απόλυτο ίσιωμα στα μαλλιά σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Όσες μόδες και αν έρθουν, όσα χρόνια και να περάσουν τα ίσια μάλλια θα είναι πάντα το απόλυτο trend.

Ίσως έχεις παρατηρήσει και εσύ πως οι μεγάλες stars του Hollywood σε κάθε επίσημη εμφάνιση δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από το από και αγαπημένο ίσιωμα, αφήνοντας στην άκρη τις μπούκλες και τα περίτεχνα πιασίματα.

Για αυτό τον λόγο και επειδή έρχονται γιορτές, σας έχουμε τρία tips για να πετύχετε το ίσιο μαλλί που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε έξοδο από το πρωί ως το βράδυ.

1. Προστασία

Μετά το λούσιμο κατά το οποίο θα έχετε ενυδατώσει αρκετά τα μαλλιά σας, χρειάζεται να απλώσετε μεγάλη ποσότητα από ειδικό προϊόν προστασίας από τη θερμότητα τω εργαλείων του styling.

Το μυστικό βρίσκεται στη σύσταση του κάθε προϊόντος και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι σε μορφή λαδιού καθώς οι κομμωτές προειδοποιούν πως τα μαλλιά μας καίγονται.

2. Στέγνωμα

Μπορεί το στέγνωμα των μαλλιών ειδικά τους χειμερινούς μήνες να είναι το… χειρότερο σπορ που καλείσαι να κάνεις, ωστόσο αν δεν αφήσεις έστω και λίγο τα μαλλιά σου νωπά, θα έχεις καταστροφικά αποτελέσματα.

Τα τρία βήματα για να πετύχεις το απόλυτο ίσιωμα στα μαλλιά σου

Φυσικά δεν θα ισιώσει το μαλλί σου, αλλά και σπάσει η τρίχα σου. Το μυστικό λοιπόν βρίσκεται στο καλό ίσιωμα.

3. Σταθεροποίηση

Και ενώ έχεις ισιώσει τα μαλλιά, έρχεται η ώρα του λαδιού! Λίγες σταγόνες στις άκρες θα κάνουν το αποτέλεσμα να απογειωθεί και να σταθεροποιηθεί, ενώ θα αποφύγεις το φριζάρισμα.

Τώρα που τα γνωρίζεις όλα αυτά, μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα που θα σπαταλούσες στο κομμωτήριο πετυχαίνοντας το αιώνιο τέλειο ίσιωμα.