Οι λιγότερο… καθαροί! 5 stars που δεν φημίζονται για την αγάπη τους στο νερό

Για κάποιους το ντουζ δεν είναι αγαπημένη συνήθεια.
Οι λιγότερο... καθαροί! 5 stars που δεν φημίζονται για την αγάπη τους στο νερό

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Είναι λογικό να μην μπορείς να διανοηθείς πως κάποιοι άνθρωποι δεν κάνουν μπάνιο όσο συχνά επιβάλλεται, ωστόσο κάποιες φορές το διαπιστώνεις από μόνη σου.

Μπορούμε – αν και δεν θέλουμε καθόλου- να δικαιολογήσουμε κάποιες από αυτές τις καταστάσεις ορισμένες φορές, καθώς άνθρωποι ήμαστε και λάθη κάνουμε.

Τι συμβαίνει όμως όταν η… αποχή από το μπάνιο αποτελεί σχεδόν άποψη και δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τη σκληρή χειρωνακτική δουλειά του ατόμου; Όπως καταλάβατε θα αναφέρουμε τους πέντε πιο διάσημους ανθρώπους που οι κακές γλώσσες λένε πως δεν μυρίζουν και σαν τη πρώτη μέρα της άνοιξης.

Ας ξεκινήσουμε για να απογοητευτούμε από τα πρότυπα μας παράλληλα.

Cameron Diaz

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz) στις

Μπορεί να μην το πιστεύεις αυτό για τη ξανθιά ηθοποιό, όμως από μόνη της έχει παραδεχτεί πως φοράει τα ίδια ρούχα για 4 μέρες, ενώ έχει να φορέσει αποσμητικό… 20 χρόνια.

Cortney Cox

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courtney Cox 💗 (@courteneyyy.coxx) στις

Για το αγαπημένο «φιλαράκι», ο πρώην σύντροφος, David Arket, έχει δηλώσει πως ένας από τους λόγους που του αρέσει τόσο πολύ όσο είναι επειδή μυρίζει σαν νταλικιέρης.

Αν έχεις τέτοιο σύντροφο τι να τον κάνεις τον εχθρό;

Matthew McConaughey

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) στις

Η συμπρωταγωνίστρια του Kate Hudson κάποτε τον παρακάλεσε να φορέσει αποσμητικό και συγκεκριμένα του πρόσφερε το δικό της για να λάβει την εξής ατάκα ως απάντηση: «Μυρίζω σαν άντρας. Έτσι αρέσω στις γυναίκες».

Robert Pattinson

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial) στις

Έχει δηλώσει επί εποχές «Twilight» σε μια κρίση ειλικρίνειας πως δεν κάνει μπάνιο μέχρι να μην αντέχει τον αέρα δίπλα του.

Πόσο κρίμα…

Johny Depp

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydeppofficial) στις

Το έχει παραδεχτεί ο ίδιος, το έχουν πει οι φίλοι του, έχει έρθει σε ρήξη με τους συνεργάτες του και είναι γνωστό σε όλους.

Δεν αγαπάει το νερό και ιδιαίτερα το αποσμητικό καθώς και δεν τον νοιάζει αν στο σπίτι του συγκατοικεί με αράχνες. Όπως και να το κάνουμε όμως είναι ο Johny Depp και ίσως να του το δικαιολογούσαμε.

Μπορεί οι stars να έχουν τη δική τους φιλοσοφία, όμως δεν μας νοιάζει, είναι μακρυά. Το θέμα είναι αυτά να μη γίνονται πρότυπα για εμάς.

 

What's Next