Layering και στα αρώματα! Η μυστική συνταγή για το πιο «δικό σου» άρωμα

Δημιούργησε την προσωπική σου ταυτότητα που κάθε μύτη θα απολαμβάνει!
Layering και στα αρώματα! Η μυστική συνταγή για το πιο «δικό σου» άρωμα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα αρώματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, σίγουρα, δίνουν τη δυνατότητα πολυποίκιλης επιλογής, η οποία, όμως, εύκολα συμπίπτει με άλλες γυναίκες. Πόσες φορές έχεις μυρίσει το ίδιο άρωμα στο μετρό, τον δρόμο ή ακόμα και το σούπερ μάρκετ;

Η λύση για να βγάλεις από πάνω σου το πολυφορεμένο άρωμα είναι μία: layering!

Όλα ξεκινούν από τη βάση, το μπάνιο, με το αφρόλουτρο να είναι υποχρεωμένο να συνυπάρξει αρμονικά ως προς τις νότες με την κρέμα σώματος.

Trick or Tip: Για μεγαλύτερη διάρκεια πριν αρωματιστείς ενυδάτωσε την επιδερμίδα πρώτα με την κρέμα σου. Αυτή θα παρατείνει την ένταση για ακόμα περισσότερες ώρες!

Η ανάμιξη δύο αρωμάτων θα προκαλέσουν την πιο λαχταριστή έκρηξη. Πρόσεχε όμως μην ανακατέψεις αντιθετικές μεταξύ τους νότες και περάσεις στην άλλη πλευρά του λόφου, εκεί που ο γκρεμός βρίσκεται ένα βήμα μακριά σου.

Layering και στα αρώματα! Η μυστική συνταγή για το πιο «δικό σου» άρωμα

Μείνε στην ίδια οσφρητική οικογένεια, όπως τα ξυλώδη, λουλουδάτα, ανατολίτικα, πράσινα κ.α. Σε αυτήν την περίπτωση πρώτο θα «καθίσει» το πιο βαθύ άρωμα στη θέση του και μετά θα ακολουθήσει το δροσερό στίγμα, διαφορετικά το πρώτο θα «καπελώσει» το δεύτερο.

Και για τις πιο «ψαγμένες», τα hair mists αποτελούν έναν ιδανικό τρόπο για να αναδείξεις την οσφρητική σου υπογραφή, αλλά σε περίπτωση που βιάζεσαι πρόσθεσε μια ποσότητα από τον αγαπημένο σου «χυμό» στις φύτρες των μαλλιών κοντά στον αυχένα ή τις άκρες.

Έτσι, δύσκολα θα χρησιμοποιήσεις ξανά τη λέξη… βαρέθηκα στον πιο parfumed κόσμο και τίποτα δε θα πηγαίνει χαμένο.

Άλλωστε είναι όλα θέμα χημείας και αύρας!