Προσοχή: Αυτές είναι οι συνήθειες που κάνουν τον σύντροφό σου έξαλλο

Εμπιστεύσου τις έρευνες και πάρε τα μέτρα σου.
Προσοχή: Αυτές είναι οι συνήθειες που κάνουν τον σύντροφό σου έξαλλο

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η επιτυχία μιας σχέσης, λένε, έγκειται στην ελευθερία. Αυτή που θα σε δέσει χωρίς αλυσίδες και θα σε τυφλώσει ενώ βλέπεις πεντακάθαρα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάζεις δρόμο κάθε φορά που νιώθεις πως βρίσκεσαι ένα βήμα πριν από τις παρακάτω συνήθειες που θα σε κάνουν «κακό κορίτσι» και όχι με την πονηρή, επιθυμητή έννοια…

Πάρε ένα δικό σου πιάτο

Σταμάτα να τσιμπολογάς από το δικό του. Το χειρότερο είναι ότι τον πνίγεις, ενώ εσύ το βλέπεις ρομαντικό πείραγμα.

Κουτσομπολιό τέλος!

Ναι, ξέρω πως στον άνθρωπό σου θέλεις να λες τα πάντα και να συζητάς κάθε ζήτημα που προκύπτει γιατί θέλεις να ακούσεις τη γνώμη του, όμως μέχρι ένα σημείο.

Όταν τα καυστικά σχόλια που θα έκανες με την κολλητή σου πέσουν στο τραπέζι θα μετατραπούν σε κουτσομπολιό, το οποίο οι άνδρες απεχθάνονται να το ακούνε από την κοπέλα τους. Ειδικά όταν πρόκειται για τη «μανούλα» ή τους κολλητούς.

Προσοχή: Αυτές είναι οι συνήθειες που κάνουν τον σύντροφό σου έξαλλο

Πρόσεξε την εμφάνισή σου

«Τον δέσαμε τον γάιδαρο» και δεν ασχολούμαστε άλλο με την εξωτερική μας εμφάνιση; #not! Μέγα λάθος, διότι αυτός σε θέλει ερωτεύσιμη, όμορφη και εντυπωσιακή. Μεταξύ μας τώρα, αυτή ήταν η κινητήρια δύναμη που αποτέλεσε τον πρώτο πόλο έλξης.

Μέτρα τα λόγια σου

Πολλές είναι οι φορές που μπορεί να φτάνεις εκτός εαυτού, να βγαίνεις από τα ρούχα σου και να βλέπεις το δίκιο σου να εξανεμίζεται από το λάθος λεξιλόγιο. Απόφυγε τις βρισιές και άσχημες λέξεις που τον διώχνουν μίλια μακριά…

Open your mind

Ανοιχτόμυαλη και προοδευτική! Αυτό, όχι απλά θα σε σώσει, αλλά θα μπορείς να μάθεις ότι ακριβώς θέλεις χωρίς να έχεις σαν εξοργιστική ασπίδα τη ζήλια και τη γκρίνια της ανάκρισης που τον μεταμορφώνουν σε αντιδραστικό θηρίο.

Αφιέρωσε του το χρόνο που χρειάζεται

Η έξοδος με τις φίλες σε κάνει να αισθάνεσαι πούπουλο αφού έχεις αποφορτιστεί από ότι σε προβληματίζει, αλλά μη στερείς τις στιγμές σου μαζί του. Το μήνυμα που θα δώσεις είναι να τον ακυρώνεις. Η απόλυτη ισορροπία είναι η χρυσή τομή! Λίγο νιάου, λίγο γατούλα και θα το διαχειριστείς περίφημα.

Βάλε τα δυνατά σου και δε θα χάσεις γιατί κι εσύ αν ήσουν στη θέση του θα τρελαινόσουν χειρότερα!