Πρώτο ραντεβού: Τα ιδανικά μέρη της Αθήνας για να τον συναντήσεις

Ωραία θέα, θάλασσα αλλά και downtown λύσεις.
Πρώτο ραντεβού: Τα ιδανικά μέρη της Αθήνας για να τον συναντήσεις

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το κεφάλαιο «πρώτο ραντεβού» είναι και πάντα θα είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης. Το άγχος και η αμηχανία της πρώτης συνάντησης με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει θα υπάρχουν πάντα, ατό όμως μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε εξασφαλίσει ένα ωραίο μέρος συνάντησης.

Δεν θα αλλάξεις αυτά που δεν μπορείς αλλά καλό είναι να είμαστε σίγουροι για αυτά που περνούν από το χέρι μας.

Εδώ έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα μέρη για το πρώτο ραντεβού και μάλιστα κοιτάξαμε οι επιλογές μας να είναι για όλα τα γούστα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο και σίγουρα δεν θα βρεθείς προ εκπλήξεων.

A for Athens

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A for Athens Cocktail Bar (@aforathensbar) στις

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο πρώτο ραντεβού από εκείνο που θα έχει σημείο συνάντησης το A for Athens. Δεν είναι μόνο η ασύλληπτη θέα στην Ακρόπολη και τα υπέροχα cocktails που θα επιμεληθούν για σένα οι άκρως ενημερωμένοι bartendrers-mixologists.

Είναι η αύρα που εκπέμπει η συγκεκριμένη ταράτσα τις νυχτερινές ώρες,η οποία θα καταφέρει να κάνει τη δουλειά της τις στιγμές που η αμηχανία θα είναι διάχυτη.

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COOKING NETWORK (@cookingnetwork) στις

Για τους λάτρεις της θάλασσας μια βόλτα στο Μικρολίμανο και συγκεκριμένα στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο είναι η καλύτερη επιλογή. Το υπέροχο κλίμα, τα εξαιρετικά μενού και τα προσεγμένα ποτά θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους και θα κάνουν την ατμόσφαιρα ιδανική σε αυτό το πρώτο ραντεβού.

Μελίνα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paula Chirilă (@paula_chirila) στις

Αν θέλετε το ραντεβού σας να είναι πιο εναλλακτικό και ιδιαίτερο μια βόλτα στην Πλάκα και το Καφέ της Μελίνας Μερκούρη είναι αυτό που αναζητάτε. Ενδείκνυται περισσότερο για μεσημεριανές ώρες ώστε να απολαύσετε τη βόλτα σας στα ωραία σοκάκια και η κατάλληλη μέρα είναι φυσικά η Κυριακή.

Σε έναν κόσμο που τα συνηθισμένα ραντεβού κλείνονται για το Σαββατόβραδο, τολμήστε να κάνετε τη διαφορά.

Ελπίζουμε οι συμβουλές να βοηθήσουν και αυτό το πρώτο ραντεβού να το αναφέρετε σε λίγα χρόνια στα παιδιά σας, ακόμα και αν δεν συμβεί όμως αυτό θα σας μείνουν τα μέρη για να πηγαίνετε.