Η «κατάλληλη» ώρα για το πρώτο «Σ’ αγαπώ»

Λάθος ώρα υπάρχει σίγουρα.
Η «κατάλληλη» ώρα για το πρώτο «Σ' αγαπώ»

Περνάτε τέλεια μαζί, νιώθεις ερωτευμένη και κάθε σας συνάντηση ξεχειλίζει πάθος, ενθουσιασμό και έρωτα.

Αυτά είναι τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στα πρώτα ραντεβού, τα οποία μας κάνουν να νιώθουμε πως βρήκαμε το λιμάνι μας. Αυτόν που θα είναι δίπλα μας για πάντα, τον άντρα που θα μας κάνει μητέρες, εκείνον με τον οποίο θα πορευτούμε στο μαγικό ταξίδι της ζωής.

Τι μένει; Να του πούμε τις δυο μαγικές λεξούλες, αυτό το «Σ’ αγαπώ”»που θα κλειδώσει τον έρωτα μας για εκείνον. Όμως δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Στον σκληρό κόσμο των μεγάλων, εκεί που όλα έχουν διπλές και τριπλές ερμηνείες, η φράση αυτή θέλει τρόπο και την κατάλληλη στιγμή για να ειπωθεί.

Πριν ξεστομίσεις την πιο φορτισμένη συναισθηματικά ατάκα που υπάρχει, βεβαιώσου πρώτα πως συμβαίνουν όλα τα παρακάτω.

Έχετε περάσει από πολλές καταστάσεις μαζί

Δεν θα ξέρεις αν τον αγαπάς, όταν δεν τον έχεις δει σε δύσκολες μέρες και συνθήκες. Θα βεβαιωθείς πως έχεις αισθήματα για εκείνον όταν περάσετε τα πάνω και τα κάτω σας, όταν χρειαστεί να τον στηρίξεις σε μια αποτυχία ή όταν θα δεις πως θα πράξει εκείνος σε μια αντίστοιχη. Ως τότε είναι έρωτας, όχι αγάπη.

Η «κατάλληλη» ώρα για το πρώτο «Σ' αγαπώ»

Περιμένετε να φύγει ο ενθουσιασμός

Ο ενθουσιασμός είναι αυτός που καλύπτει και μπερδεύει τα υπόλοιπα συναισθήματα. Είναι λογικό όταν μας αρέσει πολύ κάποιος να νομίζουμε πως τρέφουμε κάτι βαθύτερο για εκείνον. Αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία, μην το πεις. Καλύτερα αργά, παρά να μην το εννοείς.

Είναι έτοιμος να το ακούσει;

Οι άνδρες είναι περίεργα πλάσματα όσον αφορά στο πρώτο «Σ’ αγαπώ». Έρευνα έχει δείξει πως τους τρομάζει αρκετά αν ειπωθεί νωρίς. Βεβαιώσου πως είναι έτοιμος να το ακούσει, ξεκίνα με το πιο ελαφρύ «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου» και δες τις αντιδράσεις του.

Αν είσαι έτοιμη πες το!

Μπορούμε να καταρρίψουμε όλα τα παραπάνω αν δεν μπορείς να κρατηθείς. Αυτό σημαίνει πως είσαι απολύτως σίγουρη και έτοιμη, οπότε καλό είναι να μην καταπιεστείς. Ο αυθορμητισμός είναι βασικό χαρακτηριστικό των ερωτευμένων.