Τα πιο εντυπωσιακά cat eyes σε δύο απλές κινήσεις

Όταν τα μάτια γίνονται το πιο σαγηνευτικό όπλο.
Τα πιο εντυπωσιακά cat eyes σε δύο απλές κινήσεις

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ένα makeup trend, βγαλμένο από το κόκκινο χαλί, είναι αρκετό για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω στα δυο σου μάτια;

Η απάντηση είναι ναι!

Με σύμμαχο το απόλυτο make up tool, eye liner, κάθε σου μακιγιάζ θα αποκτήσει διαφορετικό στυλ, είτε πρόκειται για smokey eye, είτε για μονοτονία χρώματος, ακόμα και  για συντροφιά στο πιο θηλυκό κόκκινο κραγιόν σου.

Κι όμως, αυτό το λεπτό πινελάκι ή ο μυτερός μαρκαδόρος σε τρομάζει και κάνει το χέρι σου να τρέμει. Μην αγχώνεσαι, όμως, να είναι λεπτή η γραμμή.

Ξεκίνα από την εσωτερική γωνία του ματιού σου και πάτησε τη λεπτή μύτη μετακινώντας αργά το χέρι σου προς την εξωτερική γωνία. Όσο προχωράς προς τα έξω πάτα τη γραμμή πιο έντονα, εάν είναι μαρκαδόρος μπορείς και πιο πλαγιαστά και τράβηξε τη γραμμή σου με κλίση προς τα πάνω.

Τα πιο εντυπωσιακά cat eyes σε δύο απλές κινήσεις

Στην κάτω πλευρά του ματιού, κατά μήκος των βλεφαρίδων με το eye liner για τις πιο έμπειρες, ή με μολύβι εάν ξεκινάς τώρα τα πειράματα, τράβα μια ακόμη γραμμή, έντονη και στην εξωτερική πλευρά ένωσε την με το περίγραμμα που ήδη σχεδίασες προηγουμένως και αγκαλιάζει το βλέφαρο στην πάνω πλευρά.

Τα μάτια θα δείχνουν μεγαλύτερα σε έκταση, ενώ η γοητεία τους θα καθηλώσει όποιον σταθεί απέναντί σου!

Extra tip: Καθώς βάζεις eye liner, με το άλλο, ελεύθερο χέρι σου τέντωσε την επιδερμίδα του ματιού, ώστε να διατηρήσεις την γραμμή στην ευθεία.