People’s Choice Awards: Η Pink συγκλόνισε ξανά και μας έκανε να υποκλιθούμε στον χαρακτήρα της

Ο λόγος της για ακόμα μια φορά συγκλόνισε.
People's Choice Awards: Η Pink συγκλόνισε ξανά και μας έκανε να υποκλιθούμε στον χαρακτήρα της

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Δεν χρειαζόταν να δούμε τον λόγο που έβγαλε η Pink στα βραβεία People’s Choice Awards, τα οποία τιμούν αγαπημένους ηθοποιούς, τραγουδιστές και παρουσιαστές, για να καταλάβουμε πόσο ξεχωριστή είναι.

Η ίδια, μας το αποδεικνύει κάθε φορά που στέκεται μπροστά από κάποιο μικρόφωνο προσπαθώντας να αφυπνίσει, να ευαισθητοποιήσει και καταφέρνοντας σίγουρα να συγκινήσει το πλήθος αλλά και το διαδίκτυο.

Αυτό έκανε και τη Κυριακή το βράδυ όταν της κλήθηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο People’s Champion Award, μιλώντας για την αγάπη και την αλληλεγγύη.

«Δεν με νοιάζει πιο πολιτικό κόμμα υποστηρίζετε, αλλά με ενδιαφέρουν τα παιδιά σας. Με ενδιαφέρει η αξιοπρέπεια, η ανθρωπότητα και η καλοσύνη. Η καλοσύνη σήμερα είναι μια πράξη επαναστατική.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν όσα έχετε εσείς, βοηθήστε τους να τα αποκτήσουν. Ο πλανήτης μας χρειάζεται βοήθεια και είναι ωραίο να βοηθάς. Σταματήστε να πολεμάτε ο ένας τον άλλον και βοηθήστε τους γύρω σας. Συναντήστε φίλους και αλλάξτε τον κόσμο», την ακούσαμε να λέει και απλά υποκλιθήκαμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! People’s Choice (@peopleschoice) στις

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα από τα υπέροχα λόγια που καλό είναι να ακούγονται σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Σε έναν χώρο στον όποιο μεσουρανεί η Kim Kardashian, ευτυχώς υπάρχει και η Pink,το πιο θετικό όλων είναι πως το σύστημα δεν έχει αποβάλλει αυτή την υπέροχη γυναίκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! People’s Choice (@peopleschoice) στις