Naked look με lip balm: Αυτόν τον χειμώνα οι celebrities ψηφίζουν φυσικότητα

Χείλη για φίλημα, φυσική ομορφιά και… άσε τους άλλους να νομίζουν ότι το naked lips look πολύ σου πάει. Κάτι σαν το #nofilter στο insta ένα πράγμα!
Naked look με lip balm: Αυτόν τον χειμώνα οι celebrities ψηφίζουν φυσικότητα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η έξαρση της νέας μόδας που θέλει τα χείλη πιο λεία από ποτέ, σαρκώδη και λαμπερά, ενώ παράλληλα αναρωτιέται κανείς αν έχεις φορέσει κάτι, είναι εδώ! Σου θυμίζει κάτι;

Γυρνάς κι εσύ πίσω στα παιδικά χρόνια, τότε που η «μανούλα» δεν σε άφηνε να βάλεις τα κραγιόν της αλλά, αντιθέτως, σαν παρηγοριά στον άρρωστο σου αγόραζε τα lip balm με τις ποικίλες γεύσεις, τα οποία τελικά κατέληγες να τρως;

Κι όμως αυτό το νέο make up trend, φόρος τιμής στο less is more μακιγιάζ και την γυναικεία ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας, δεσπόζει στον κόσμο της ομορφιάς και προβάλει την no make up πλευρά της εικόνας μας, με τις celebrities να μην τα αποχωρίζονται!

Naked look με lip balm: Αυτόν τον χειμώνα οι celebrities ψηφίζουν φυσικότητα

Παράλληλα, όμως, με τη φιλοσοφία και την τελική εμφάνιση αυτού του προϊόντος τα πλεονεκτήματά του εξαπλώνονται σε βάθος. Εκεί, όπου η ενυδάτωση διατηρεί την υφή μαλακή και η προστασία τόσο από τις καιρικές συνθήκες (ήλιος ή πολύ κρύο), όσο και από ψυχολογικούς παράγοντες (άγχος, ρουτίνα, στρες) που μπορούν να επηρεάσουν την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών, θριαμβεύει!

Ξετρέλανε, λοιπόν, τους άντρες με την απλή καθημερινή συνήθεια του έγινε… λατρεία και για εκείνους, αλλά κυρίως για εσένα!