Οι τρεις ατάκες «θαυμασμού» που καμιά γυναίκα δεν θέλει να ακούσει από τα αρσενικά

Όχι, όχι και πάλι όχι.
Οι τρεις ατάκες «θαυμασμού» που καμιά γυναίκα δεν θέλει να ακούσει από τα αρσενικά

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Μπορεί το φλερτ στις μέρες μας να είναι κυρίως θέμα… διαδικτύου, ωστόσο το real time φλερτ κατέχει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην καρδιά όλων μας.

Γιατί υπάρχει κάτι πιο τρυφερό και όμορφο από έναν άνδρα που εκφράζει τον θαυμασμό του σε εμάς χωρίς να φοβάται το ενδεχόμενο απόρριψης;

Η αλήθεια είναι πως αγαπάμε λίγο περισσότερο τα αγόρια που τολμούν να μας προσεγγίσουν, ειδικά αν έχουν να επιδείξουν ωραίο χιούμορ, ισχυρή προσωπικότητα και αποφασιστικό βλέμμα.

Υπάρχει, όμως, δυστυχώς και η άλλη πλευρά, αυτή που θέλει τους άνδρες να έχουν ξεμείνει από φαντασία, εκείνους που μας λένε κοπιαρισμένες ατάκες υπερβολής, πιστεύοντας πως θα μας εντυπωσιάσουν. Ποτέ καμία γυναίκα, όσο και αν ήθελε δεν «έπεσε» με τέτοια ατάκα και το πιθανότερο είναι πως έψαχνε τρόπο να απομακρυνθεί όσο γίνεται πιο μακρυά.

Πάμε να δούμε τις χειρότερες ατάκες «θαυμασμού» που όλες έχουμε ακούσει;

«Είσαι κουκλάρα»

Οι λέξεις που λήγουν σε -άρα, οι περισσότεροι άνδρες αγνοούν πως δεν επιτρέπεται να λέγονται μπροστά μας.

Έχουν λαϊκή χροιά και μας φέρνουν σε αμηχανία. Επίσης, με τέτοια κοπλιμέντα βαρύγδουπα δεν βοηθάς την οικονομία του έργου. Πώς δηλαδή να προχωρήσεις σε κουβέντα μετά από αυτό, τι έχεις να πεις με κάποιον που το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε για να σε εντυπωσιάσει ήταν να σε πει… κουκλάρα;

Οι τρεις ατάκες «θαυμασμού» που καμιά γυναίκα δεν θέλει να ακούσει από τα αρσενικά

«Είναι κάτι που δεν κάνω συνήθως, αλλά εσύ φαίνεσαι ξεχωριστή»

Στο μυαλό των ανδρών λογικά υπάρχει η πεποίθηση πως αυτό θα τον κάνει ακαταμάχητο στα μάτια μας, αφού θα κολακευτούμε από αυτή την μεγαλοστομία. Τι συμβαίνει όμως στη πραγματικότητα;

Πολύ συχνά αυτός που δεν θα λάβει ανταπόκριση θα προχωρήσει στην επόμενη «ξεχωριστή» ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανήκει ακόμα και στην ίδια παρέα.

Σαν πολλές ξεχωριστές μαζευτήκαμε…

«Έχεις πολύ ωραία άκρα»

Το πολύ GNTM δυστυχώς έχει βλάψει και τα αρσενικά, αφού ακούν ατάκες που θεωρούν πως αν τις χρησιμοποιήσουν θα εντυπωσιάσουν. Είμαστε σίγουρες πως τα δάχτυλα τω χεριών μας δεν τους έκαναν να έρθουν από την άλλη πλευρά της μπάρας για να μας μιλήσουν, ωστόσο τελευταία αυτή η ατάκα παίζει πολύ.

Αν το καλοσκεφτούμε το μόνο που χρειάζεται να πει κανείς για να μας εντυπωσιάσει είναι κάτι έξυπνο και τόσο όσο πνευματώδες.

Οk, μπορεί να είμαστε λίγο περίεργες αλλά προς Θεού, τις παραπάνω ατάκες δεν θέλουμε να τις ακούσουμε ποτέ ξανά.