Το Tinder μίλησε: Τα γυναικεία επαγγέλματα που διεγείρουν τους άνδρες

Ναι, πέσαμε από τα σύννεφα!
Ανδρική ζήλεια: Ποιες οι αιτίες και πώς να το αντιμετωπίσεις σωστά

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Μια στατιστική ανάλυση των στοιχείων του Tinder μας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβουμε ποιο γυναικείο επάγγελμα ελκύει περισσότερο τους άνδρες.

Πιο συγκεκριμένα η δημοφιλής πλατφόρμα γνωριμιών δίνοντας δυνατότητα να αναγράφουν οι χρήστες το επάγγελμα τους, μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Τι ψάχνουν οι άνδρες τελικά; Ποιο γυναικείο επάγγελμα τους γοητεύει περισσότερο;

Πάμε να δούμε την κορυφαία πεντάδα και να προσπαθήσουμε να το αναλύσουμε. Αν και δεν θα σταθεί πάντα εφικτό αυτό.

5. Δασκάλα

Αυτό μπορεί να έχει διττή σημασία. Λίγο που η δουλεία αυτή όπως και να το κάνουμε, δημιουργεί στους άνδρες κάποιες φαντασιώσεις, λίγο που ίσως να έχουν βιώσει έναν πλατωνικό έρωτα κάπως βγάζει νόημα.

Ας πάρουμε αυτή την εκδοχή που μπορεί να θεωρηθεί πιο «ρομαντική» γιατί το επόμενο που μας πάει στο μυαλό είναι η επαγγελματική ασφάλεια που παρείχε κάποτε στη γυναίκα η θέση της δασκάλας.

4. Επικοινωνιολόγος

Αυτό είναι ένα από τα μυστήρια της λίστας και μάλλον η λέξη «μυστήριο» είναι το κλειδί ερμηνείας. Ποτέ κανείς που δεν είναι επικοινωνιολόγος δεν κατάλαβε τι δουλειά κάνει ο επικοινωνιολόγος και αυτό μάλλον δημιουργεί σασπένς.

Αφήσαμε τη φαντασία μας αρκετά ελεύθερη για να μπορέσουμε να το ερμηνεύσουμε έστω και λίγο.

Το Tinder μίλησε: Τα γυναικεία επαγγέλματα που διεγείρουν τους άνδρες

3. Επιχειρηματίας

Αυτό είναι κάτι που το περιμέναμε. Η γυναίκα επιχειρηματίας, στο μυαλό όλων είναι ξανθιά, ψηλή, φοράει τακούνια και οδηγεί πανάκριβο αυτοκίνητο.

Πόσες επιχειρηματίες άραγε να υπάρχουν στο Τinder;

2. Διακοσμήτρια

Ακόμα κάτι πολύ εξειδικευμένο που δεν μπορεί να ερμηνευθεί πεζά.

Ίσως στη σκέψη τους η διακοσμήτρια είναι μια πολύ chic και γλυκιά κοπέλα με τεράστια αίσθηση του γούστου, κάτι σαν νεράιδα; Μάλλον αυτό συμβαίνει.

1. Φυσικοθεραπέυτρια

Ίσως η πιο έξυπνη επιλογή που θα μπορούσε να βρίσκεται στη πρώτη θέση. Αν πάει καλά το ραντεβού θα γίνει και κάποιο μασάζ. Επίσης και αν δεν πάει καλά, τίποτα δεν απαγορεύει να γίνει ένα ωραίο μασάζ.

Αυτός είναι προφανώς ο συλλογισμός.

Πραγματικά δε μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει σε αυτά τα αντρικά μυαλά…