Δεν σου στέλνει; Αυτοί είναι 6 λόγοι που τον κρατούν μακριά από την «αποστολή»

Κοίτα την αλήθεια κατάματα και ζύγισε τις καταστάσεις πριν βγάλεις εύκολα συμπεράσματα!
Δυστυχώς, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να ξεπεράσουμε έναν χωρισμό είναι αυτός

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

«Ένα φιλί ήταν μόνο, μα ένα φιλί ήταν τόσα πολλά».

Σε όλες έχει τύχει η συναισθηματική περιπέτεια, κατά την οποία μετά το «μεγάλο» ραντεβού με εκείνον, το κινητό ανάβει χωρίς να είναι, ωστόσο, το δικό του όνομα. Νευριάζεις, στενοχωριέσαι και οι σκέψεις κατακλύζουν  το μυαλό.

Όμως το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε είναι τόσο, όσο το βλέπουμε εμείς. Εάν μεγαλοποιούμε τις καταστάσεις με το overthinking δεν μας φταίει κανένας άλλος.

Τα πράγματα είναι απλά, οπότε ας τα αντιμετωπίσουμε ως τέτοια!

Αλλεργία στις δεσμεύσεις

Ναι, δεν είναι τόσο ευχάριστο, όμως είναι αληθινό. Το σ ε ξ μπορεί να είναι η κινητήρια δύναμη. Αυτό το ενοχλητικό λάθος timing σου χτυπάει την πόρτα κι εκείνος, αντιλαμβανόμενος τους δικούς σου στόχους απομακρύνεται γιατί μπορεί να μην είναι έτοιμος να χωρέσει στο καλούπι της σοβαρής σχέσης.

Δεν σου στέλνει; Αυτοί είναι 6 λόγοι που τον κρατούν μακριά από την «αποστολή»

Don’t be so shy

Κι όμως! Οι άντρες δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με την πολυμορφικότητά τους. Υπάρχουν ακόμα κι εκείνοι που κοκκινίζουν κάθε φορά που σου μιλούν, ή καλύτερα που απομακρύνουν βίαια το βλέμμα τους από πάνω σου ενώ συναντιέται με τo δικό σου.

Ο ντροπαλός άντρας δεν ξέρει τι να σου πει και συνήθως δεν το έχει με τον γραπτό λόγο, άρα περιμένει το δικό σου βήμα και πολύ πιθανό να στέκεται επίσης πάνω από το κινητό του αναμένοντας ένα σημάδι από σένα.

Προσοχή μόνο στο fake ντροπαλό πρόσχημα. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, αφού του έχεις την απαιτούμενη εμπιστοσύνη!

«Συγγνώμη, αλλά δεν σου αξίζω»

Δικαιολογίες ισάξιες με το «δεν είναι αυτό που νομίζεις» μπορεί απλά να καλύπτουν το γεγονός ότι δεν είσαι αυτό που ψάχνει. Έλλειψη χημείας να το πω; Επικοινωνία που ναυάγησε;

Πάντως το ότι μπορεί να μην πληροίς τις δικές του προδιαγραφές δεν φέρνει και τη συντέλεια του κόσμου! Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…

Υπάρχει άλλη

Καθόλου περίεργο δεν είναι αν παράλληλα βγαίνει με κάποια άλλη. Ή ακόμα και να έχει σχέση. Καλό ή κακό, ηθικό ή ανήθικο συμβαίνουν αυτά και οι αντίστοιχοι πρωταγωνιστές ζουν ανάμεσά μας.

Δεν σου στέλνει; Αυτοί είναι 6 λόγοι που τον κρατούν μακριά από την «αποστολή»

«Θα ζήσω ελεύθερο πουλί»

Μια διαφορετική εκδοχή είναι να βγήκε μόλις από το μονοπάτι της σχέσης, η διάρκεια της οποίας είναι σχετική ως προς τη σημασία της, αφού η συμπεριφορά του έχει να κάνει με τα όσα πέρασε σε αυτή τη διαδρομή. Και κάπου εκεί, θα θέλει να ξεσκάσει, ελεύθερος και ωραίος.

Ποτέ δεν ξέρεις τι Γολγοθά περνάει

Αγχωτικοί, γρήγοροι ρυθμοί που σε πνίγουν και προσωπικά προβλήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Όλα αυτά μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση και έλλειψη διάθεσης να ασχοληθεί με χαζοέρωτες.

Ξέρω, είσαι αντίθετη με αυτό γιατί, ρομαντικά, τουλάχιστον, το συναίσθημα αυτό δεν το ελέγχεις και μάλιστα είναι εκείνο που εάν μπει στη ζωή σου όλα φαίνονται ρόδινα, αλλά αυτή η προσέγγιση δεν υιοθετείται από όλους. Ο κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά στο «βουνό» που πρέπει να προσπεράσει και τότε οι δρόμοι παίρνουν μεγαλύτερες αποστάσεις.