Reese Witherspoon, υποκλινόμαστε! Ιδού τι κράτησε από την ταινία «Legally Blonde»

Έκανε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε όλες. Και μάλιστα... νόμιμα.
Reese Witherspoon, υποκλινόμαστε! Ιδού τι κράτησε από την ταινία «Legally Blonde»

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Την Reese Witherspoon όσα χρόνια και αν περάσουν θα την έχουμε στο μυαλό μας σαν την Elle Woods, την ξανθιά δικηγόρο που λάτρευε τη μόδα στην ταινία «Legally Blonde», στοιχειώνοντας τα κοριτσίστικα όνειρά μας όταν εμφανιζόταν με αυτά τα υπέροχα ροζ σύνολα στις δικαστικές αίθουσες.

Λέγεται μάλιστα πως ο ρόλος της Elle Woods είχε τόση επιρροή στα νέα κορίτσια, που πολλά αποφάσισαν να ακολουθήσουν την Νομική.

Σε πρόσφατη κοινή της συνέντευξη με την Jennifer Aniston και την Julie Andrews στην εκπομπή του Graham Norton, η αιώνια ξανθιά προέβη σε μια αποκάλυψη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Όταν οι ηθοποιοί ρωτήθηκαν τι κράτησαν ως ενθύμιο από τους πιο iconic ρόλους του η Θεά Reese αποκάλυψε πως κράτησε όλη την γκαρνταρόμπα της Elle Woods από την ταινία «Legally Blonde 2» επισημαίνοντας πως ήταν όρος του συμβολαίου της.

via GIPHY

Για να καταλάβουμε το μέγεθος του «ενθύμιου» αυτού, αρκούσε να πει πως στη γκαρνταρόμπα περιλαμβάνονταν και 77 ζευγάρια Jimmy Choo!

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως τα ρούχα δεν τα ξαναφόρεσε ποτέ και όταν το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα η Jennifer Aniston παρέμεινε να την κοιτάει αποσβολωμένη.

Reese Witherspoon, υποκλινόμαστε! Ιδού τι κράτησε από την ταινία «Legally Blonde»

Τι λέτε να σκέφτηκε άραγε, όταν εκείνη λίγο πριν είχε παραδεχτεί πως το αντικείμενο που κράτησε από τον πιο iconic ρόλο της ήταν μια neon πινακίδα του Central Perk;