Aγάπα τη χρυσόσκονη! Πώς να είσαι chic και με glitter

Βάλε glitter στη ζωή σου μέσα από το μακιγιάζ σου.
Aγάπα τη χρυσόσκονη! Πώς να είσαι chic και με glitter

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Εντυπωσιάζεσαι από την αστραφτερή λάμψη ενός φορέματος αλλά το αφήνεις στην κρεμάστρα γιατί δεν τολμάς να το φορέσεις;

Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από μια σκιά που λαμπιρίζει αλλά τη θεωρείς too much; Ή μήπως το κραγιόν με το glitter που θεωρείς ξεπερασμένο;

Κι όμως, once glitter, always glitter!

Η ένταση που η χρυσόσκονη προσδίδει στον κόσμο της ομορφιάς με τα φωτεινά καλλυντικά που σου δίνουν την αίσθηση πως μέχρι και στο σκοτάδι θα φωσφορίζεις, μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με ένα περισσότερο ήρεμο face-outfit να την πλαισιώνει και να την ηρεμεί.

Φρόντισε λοιπόν κάθε φορά που θα κάνεις δικό σου ένα τέτοιο προϊόν που θα αφήνει άναυδους όσους σε κοιτούν να το ταιριάζεις με το άκρως αντίθετο στυλ.

Lip bling

Κραγιόν που περιέχει αισθητή παρουσία από μικροπέρλες ή ακόμα και… ατόφια χρυσόσκονη αποτελεί ιδανική επιλογή για μια μοναδική εμφάνιση, στην οποία τα μάτια θα ντυθούν με ήσυχες, ματ αποχρώσεις. Ολοκλήρωσε το look σου με το highlighter σου κατά μήκος των ζυγωματικών σου.

Aγάπα τη χρυσόσκονη! Πώς να είσαι chic και με glitter

Τα χείλη σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να είναι σαρκώδη με αίσθηση καθαριότητας, πράγμα που μπορεί να αποδώσει ένα ουδέτερο gloss.

Extra Tip: Για ακόμα περισσότερη λάμψη βρέξε το πινέλο σου με ένα primer πριν το βουτήξεις στη σκιά. Αμέσως το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

#trythis