Φάκελος «απιστία»: Με αυτήν την γυναίκα είναι πιο πιθανό να σε απατήσει ο σύντροφος σου

Δεν θα σας αρέσει καθόλου αυτό που θα διαβάσετε.
Φάκελος «απιστία»: Με αυτήν την γυναίκα είναι πιο πιθανό να σε απατήσει ο σύντροφος σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Μπορεί να ακούμε πολύ συχνά για απιστίες ανάμεσα στα ζευγάρια που γνωρίζουμε, όμως μας λούζει κρύος ιδρώτας όταν σκεφτόμαστε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και σε εμάς. Μας πληγώνει ακόμα και η σκέψη και αυτό μας κάνει να νιώθουμε ευάλωτες.

Μπορεί να έχουμε μεγαλώσει γνωρίζοντας πως οι άνδρες επιδίδονται αρκετά περισσότερο από εμάς σε αυτό το… σπορ, ωστόσο σε καμιά μας δεν είναι εύκολο να συμφιλιωθεί με το γεγονός.

Έχεις σκεφτεί όμως κάτω από ποια συνθήκη αυτό θα σε εξαγρίωνε περισσότερο;

Δυστυχώς, αυτό που σκέφτεσαι θα σου επιβεβαιώσουμε πως συμβαίνει συχνότερα, καθώς σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου οι άνθρωποι τείνουν να απατούν τους συντρόφους του με πρόσωπα οικεία σε εκείνα.

Στενοί φίλοι, συνάδελφοι, γείτονες, παλιοί γνωστοί και λιγότερο κάποιο άγνωστο πρόσωπο που θα γνωρίσουν τυχαία σε κάποιο μπαρ. Η αιτία; Προφανώς η οικειότητα και η εμπιστοσύνη που αναπτύσσεται ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν καθημερινή τριβή. Για αυτόν τον λόγο στους εργασιακούς χώρους γεννιούνται οι μεγαλύτεροι παράνομοι έρωτες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα στο 53% των περιπτώσεων το τρίτο πρόσωπο ήταν από το στενό φιλικό περιβάλλον, ενώ στο 30% κάποιος γείτονας ή συνάδελφος.

Σας ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι ε; Κι εμάς…