Τα τρία χειρότερα ανδρικά ελαττώματα που δεν πρέπει να ανεχτείς

Διατήρησε την αξιοπρέπεια σου, όσο είναι νωρίς.
Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να χωρίσεις πραγματικά (και δεν μας αρέσει καθόλου)

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Όταν ακούς για τρία χαρακτηριστικά ανδρών που πρέπει να σε κάνουν να φύγεις από δίπλα τους σίγουρα το μυαλό σου θα πάει στα εξής: τσιγκούνης, μαμάκιας, ζηλιάρης.

Φυσικά και αυτά είναι τα βασικά ελαττώματα που πρέπει να αποφεύγεις, όμως μάντεψε, δεν είναι τα μόνα.

Υπάρχουν άλλες τρεις ιδιότητες ανησυχητικές τάσεις των αρσενικών που αν τις αναγνωρίζεις στον φίλο σου, καλό θα ήταν να απομακρυνθείς όσο είναι καιρός. Δεν θα βγει πουθενά, είναι δεδομένο.

Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια σε μια κατάσταση που φαντάζει ανούσια.

Πάμε όμως να τα τα δούμε ένα- ένα…

Ο «είμαι ωραίος και το ξέρω« ή αλλιώς ο ωραιοπαθής

Φυσικά η εμφάνιση είναι αυτή που μας τραβάει αλλά εδώ δεν αναφερόμαστε σε αυτό. Εδώ θα δούμε τον άντρα που είναι ωραίος  (ή και όχι) και το ξέρει πολύ καλά. Το αναγνωρίζει, το σιγοντάρει και όπου σταθεί παρατηρεί αν τον κοιτούν τα θηλυκά.

Θα τον αναγνωρίσεις όταν σου  πει τη φράση «Πώς νιώθεις που κυκλοφορείς τον ποιο ωραίο άνδρα του μαγαζιού;». Θα γελάσεις. Μετά, όμως, τρέξε απλά μακρυά…

Ο παρτάκιας

«Εγώ θα φάω το μουσακά που περίσσεψε από το μεσημέρι, εσύ δεν πεινάς ε;». Αυτή φράση σου δείχνει πως αυτό ο τύπος δεν πρόκειται να μοιραστεί τίποτα μαζί σου, ούτε καλό ούτε κακό.

Τα τρία χειρότερα ανδρικά ελαττώματα που δεν πρέπει να ανεχτείς

Προσοχή! Δεν είναι τσιγκούνης. Είναι απλά ο παρτάκιας που δεν θα χάσει τη βολή του για τίποτα και για κανέναν. Ούτε καν για εσένα… Αυτό θες;

Ο μισογύνης

Συνήθως οι κουβέντες του ξεκινάνε κάπως έτσι: «Εγώ τις αγαπάω τις γυναίκες αλλά…». Εκεί στο πρώτο «αλλά» πρέπει να αντιληφθείς πως για όσο είστε μαζί θα προσπαθείς να αποδεικνύεις πράγματα που είναι δεδομένα.

Θα σπάει το στομάχι σου από τα νεύρα και εκείνος θα συνεχίζει. Είσαι διατεθειμένη να είσαι με έναν άντρα τέτοιου είδους;

Αν αναγνωρίζεις τέτοια σημάδια στο σύντροφό σου, λυπόμαστε πολύ, αλλά μάλλον δεν είναι ο ιδανικός.