Φυσική ομορφιά: 5 ηθοποιοί που δεν έχουν τίποτα ψεύτικο πάνω τους (Pics)

Όταν ο Θεός -και όχι ο πλαστικός- έχει κέφια...
Φυσική ομορφιά: 5 ηθοποιοί που δεν έχουν τίποτα ψεύτικο πάνω τους (Pics)

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Διάσημες, πετυχημένες και αντικειμενικά πανέμορφες.

Με ομορφιά όμως φυσική, από εκείνες που κανένα νυστέρι και κανένας γιατρός δεν προσπάθησε να δημιουργήσει.

Πάμε να δούμε τις 5 πιο διάσημες γυναίκες που κατάφεραν να μείνουν μακριά από οποιαδήποτε πλαστική, καταφέρνοντας αυτό που οι υπόλοιπες δεν τολμούν καν να σκεφτούν.

Sharon Stone

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

Σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε πως είναι κατά των αισθητικών επεμβάσεων καθώς δεν θεωρεί σωστό να παρεμβαίνει κανείς στο πρόσωπό του αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του.

Η αλήθεια είναι πως αν είσαι η Sharon Stone προφανώς και δεν έχεις ανάγκη να αλλάξεις τίποτα. Μπορεί κάποιοι να είναι επιφυλακτικοί με την φυσικότητα του προσώπου της όμως αν θυμηθείς από την αρχή της καριέρας της, τίποτα δεν μοιάζει να είναι διαφορετικό.

Salma Hayek

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις

Η 52χρονη ηθοποιός, που φαίνεται να έχει κερδίσει το χρόνο, έχει δηλώσει πως δεν είναι φαν των επεμβάσεων και για αυτό το λόγο δεν έχει πειράξει τίποτα πάνω της.

Ούτε στη δική της περίπτωση φυσικά υπήρχε η ανάγκη για την παραμικρή αλλαγή.

Meryl Streep

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meryl Streep (@merylstreep) στις

Όταν έχεις την προσωπικότητα της και το ταλέντο της Meryl Streep το λογικό είναι να μην έχεις ανάγκη καμία πλαστική επέμβαση. Εκείνη έχει δηλώσει πως είχε από μικρή φοβία για τους γιατρούς και τα νυστέρια και εμείς της λέμε πως πολύ καλά έκανε και δεν προχώρησε σε καμία αλλαγή.

Jodie Foster

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jodie Foster ? (@jodiefosterlove) στις

Πολλά έχουν ακουστεί για την μύτη της γοητευτικής ηθοποιού καθώς κάποιοι θεωρούσαν πως είναι αποτέλεσμα πλαστικής επέμβασης. Εκείνη το διέψευσε δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφία της παιδικής της ηλικίας με την ίδια ακριβώς μύτη.

Halle Berry

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry) στις

Ακόμα μια star του Hollywood που οφείλει την ομορφιά της στα καλά γονίδια, τον ύπνο και το νερό. Η Halle Berry ανήκει στη μειοψηφία των ηθοποιών που δεν ενέδωσαν στη γοητεία του πλαστικού χειρουργού.

Η αλήθεια είναι πως δεν είχε καμία ανάγκη να το κάνει, όμως από όσα έχουμε δει αυτό δεν θεωρείται τις περισσότερες φορές δεδομένο.

Και ενώ είδαμε τις stars του Hollywood που αποφάσισαν να αποδεχτούν τον εαυτό τους ακριβώς όπως είναι, ευελπιστούμε να ακολουθήσουν και άλλα παραδείγματα.