Οι celebrity προτάσεις γάμου που όλες ζηλέψαμε

Είναι κάποια αγόρια, λίγο πιο τολμηρά από τα υπόλοιπα.
Οι celebrity προτάσεις γάμου που όλες ζηλέψαμε

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Ποια γυναίκα δεν έχει ονειρευτεί την τέλεια πρόταση γάμου κάποια στιγμή στη ζωή της; Ποια από εμάς δεν έχει πιστέψει πως θα βιώσει αυτή τη μοναδική στιγμή πρωτότυπα και μοναδικά;

Η αλήθεια είναι πως συνήθως αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, απέχει πολύ από τη πραγματικότητα, όχι όμως στις παρακάτω περιπτώσεις.

Εκεί που ο άνδρας αποδεικνύει πόσο… μερακλής είναι χωρίς τον φόβο της απόρριψης και με πολύ πάθος για τη γυναίκα που θέλει να έχει δίπλα του για την υπόλοιπη ζωή του.

Ιδού οι προτάσεις γάμου που ζηλέψαμε πολύ…

Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή

Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 και η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά φιλοξενούνται στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά για να παρουσιάσουν το ντουέτο τους. Λίγο πριν, ο Σχοινάς βγάζει από τη τσέπη του το μονόπετρο και ζητάει δημόσια σε γάμο την αγαπημένη του.

Ο αιφνιδιασμός ήταν τόσο μεγάλος που η μέλλουσα γυναίκα του δεν καταφέρνει καν να πει on air το πολυπόθητο «ναι». Ωστόσο η απάντηση ήταν δεδομένη και το ζευγάρι λίγους μήνες αργότερα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Γιώργος Πρίντεζης – Στέλλα Κωστοπούλου

Στην αγαπημένη του Σύρο δημιούργησε ένα private πάρτι ο Γιώργος Πρίντεζης και ενώ πρώτα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε Γιάννη Πλούταρχο, γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του Στέλλα και της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του.

Λίγους μήνες αργότερα, ήρθε στη ζωή η κορούλα τους.

Fedez – Chiarra Ferragni

Το σίγουρο είναι πως η Ιταλίδα δεν θα ξεχάσει ποτέ τα συγκεκριμένα γενέθλια καθώς φαίνονταν σαν να έχουν βγει από παραμύθι. Ο σύντροφός της διέκοψε τη συναυλία του, την κάλεσε στη σκηνή και αφού της αφιέρωσε το αγαπημένο της τραγούδι της έκανε τη πρόταση.

Το πιο παράδοξο της ιστορίας βέβαια είναι πως ο πρώτος που ανέβασε το τρυφερό συμβάν στο Instagram, ήταν ο πρώην σύντροφος της Ferragni, Ricardo Pozolli.

Τι Ιταλία, τι Σουηδία θα πούμε εμείς…

Kevin Undergaro – Maria Menounos

Έπειτα από 18 χρόνια σχέσης ο σύντροφος της Ελληνοαμερικάνας παρουσιάστριας αποφάσισε να της κάνει μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση γάμου, live σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Η αντίδραση της πραγματικά ήταν αξιολάτρευτη.

Η αλήθεια είναι πως παρακολουθήσαμε πολύ τρυφερές και ιδιαίτερες προτάσεις γάμου. Όμως η πρωτοτυπία κάπου πρέπει να έχει και το όριο της.

Το παρακάτω βίντεο μας δείχνει τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει ένας άνδρας σε καμία περίπτωση.