La Casa De Papel: Η 4η και η 5η σεζόν φέρνουν ανατροπές

Οι πρώτες πληροφορίες για τα νέα επεισόδια.
La Casa De Papel: Η 4η και η 5η σεζόν φέρνουν ανατροπές

Της Άλις Ζαχαριάδη

Οι φανατικοί του La Casa De Papel έχουν κάθε λόγο να χαίρονται αφού ο Προφεσόρ και η παρέα του επιστρέφουν πολύ νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε!

Συγκεκριμένα, μέσα στον Ιανουάριο του 2020!

Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Αύγουστο , όπως επιβεβαίωσε ο τηλεοπτικός Παλέρμο, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως θα δούμε και πέμπτη σεζόν. Μια αποκάλυψη που επιβεβαίωσε αργότερα και το ίδιο το Netflix, με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν να ξεκινούν μέχρι τα μέσα του 2020.

Το ακόμα καλύτερο; Μιλάμε για την πιο «πλούσια» σεζόν η οποία θα σπάσει σε δύο μέρη. Σα να λέμε, δηλαδή» πως θα δούμε και έκτο κύκλο.

Αναμένεται η επιστροφή του ηθοποιού Άλβαρο Μόρτε στο ρόλο του Προφεσόρ, ενώ πιθανό είναι το σενάριο να δούμε και την τηλεοπτική Ρακέλ -κατά κόσμον Αϊτσιάρ Ιτούνιο- και άλλα μέλη της συμμορίας να επιστρέφουν.

Ωστόσο, ο Άλεξ Πίνα μας επιφύλασσε μια μεγάλη ανατροπή.

Παρά το γεγονός πως δεν επιθυμεί η ιστορία της σειράς να εξελιχθεί οπουδήποτε αλλού πέρα από την Ισπανία, μοιάζει να είναι ανοιχτός στο σενάριο μιας «επίσκεψης» στη Λατινική Αμερική. Κι αυτό διότι θέλει να διατηρηθεί το λατινικό στοιχείο στο όλο concept.

Αναμένουμε λοιπόν.

Λίγη υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο…